Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Χαροπαλεύει η 40χρονη – Καταζητούμενος για ανθρωποκτονία ο δράστης

Η άτυχη γυναίκα που έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργείο

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη γυναίκα που το πρωί της Παρασκευής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη, με τη μακριά λίστα των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας να αυξάνεται συνεχώς.

Η άτυχη γυναίκα, που έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού σε σοβαρή κατάσταση και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα άρχισαν στις 07.30 το πρωί της Παρασκευής όταν ο 46χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του, χτυπώντας την με μπουνιές στο κεφάλι. Αμέσως μετά ο ίδιος ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο για το είχε συμβεί και εκείνο από την πλευρά του ειδοποίησε τις Αρχές. Παρόλα αυτά όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην οικία του ζεύγους στην Αργυρούπολη ο σύντροφος της 40χρονης είχε εξαφανιστεί.

Καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι ενώ αρχικά την υπόθεση είχε αναλάβει το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας Αλίμου του τμήματος Αλίμου, πλέον η υπόθεση πέρασε στην υποδιεύθυνση νοτιοανατολικής Αττικής όπου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 46χρονου φερόμενου ως δράστη.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του 46χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε χτυπήσει και το 2015, στο Άργος, την τότε σύντροφό του, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Β’ Στάσις Χαιρετισμών της Θεοτόκου. Σύντομο Κήρυγμα. Συντάκτης +επίσκοπος Αυγουστίνος Ν. Καντιώτης

Πρόβατα της ποίμνης του Χριστού. «Χαίρε, αυλή λογικών προβάτων» ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΗΡΥΓΜΑ Συντάκτης επίσκοπος Αυγουστίνος Ν. Καντιώτης ΑΠΟΨΕ, α...