Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΗΕ: Τα Δικαιώματα Των Ομοφυλοφίλων Είναι Πιο Σημαντικά Από Τα Θρησκευτικά Δικαιώματα

Πάνε να βάλουν τον άνθρωπο πάνω από το Θεό. Θεοποιούν τον άνθρωπο, τα πάθη του και απαιτούν και διατάζουν να ξεχάσουμε ότι λέει ο Τριαδικός Θεός, αλλά να τηρούμε ότι λένε αυτοί. Αυτοί ξέρουν φαίνεται καλύτερα. Αυτοί και όσοι τους βάζουν να τα λένε. Για να δημιουργήσουν μία κοινωνία όπου θα υπάρχει η βλασφημία, θα κυριαρχεί η αποστασία από τον λόγο του Θεού.
Ο δρόμος όμως της αποστασίας, ποιανού δρόμος είναι; Σκοτισμένοι από του διαόλου την επιρροή, δρουν εις βάρος όσων κρατάνε ακόμη μέσα τους την πίστη τους. Το έργο τους είναι έργο όχι σημερινό. Είναι έργο δεκαετιών. Το προχωράνε σιγά, σιγά και σταθερά, μέσα από οργανώσεις για τάχα μου προάσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ομάδων "διαφορετικών"" που ενώ η εκκλησία τις δέχεται κοντά της, αυτοί πάνε και τις προπαγανδίζουν με τα δηλητήριό τους και τις στρέφουν κατά της Ορθοδοξίας, με την αγαστή συνεργασία των ΜΜΕ.
Τα τελευταία μέσα από εκπομπές, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και τηρώντας τα όσα λέει ο πολιτιστικός μαρξισμός, επιτίθενται στην πλειοψηφία που αντιδρά, χαρακτηρίζοντας την, με τις νεοεποχικές ορολογίες: ομοφοβικός, ξενοφοβικός και ότι άλλο τους λένε αυτοί που τους πληρώνουν για να κάνουν την κοινωνία μας παρδαλή.
Ακολουθούν πιστά τα όσα λέει η Σχολή της Φρανκφούρτης, ο Πολιτιστικός Μαρξισμός και η Πολιτική Ορθότητα. Το ίδιο είναι και τα τρία στην ουσία. 
"3 Διδασκαλία του σεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.". Το κείμενο εντός εισαγωγικών είναι από εδώ.
Akrovolistis
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
"Ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» δήλωσε  ότι όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και της θρησκευτικής ελευθερίας πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι «η ελευθερία της έκφρασης και της θρησκευτικής ελευθερίας δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και μπορούν να περιοριστούν εάν είναι απαραίτητο».
Σε μια πρόσφατη δημόσια διαβούλευση, ο νεοδιορισθείς «ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας» του ΟΗΕ για την υπεράσπιση των «δικαιωμάτων των LGTB», Vitit Muntarbhorn, είπε ότι οι αρνητικές ηθικές κρίσεις για την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο, που απορρέει από την «αποικιακή νομοθεσία.»
Όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ και της θρησκευτικής ελευθερίας, ο Muntarbhorn (φώτο) είπε ότι η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτη και θα πρέπει να δώσει την προτεραιότητα στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
«Υπάρχουν κάποια απόλυτα δικαιώματα», είπε σε μια προφανή αναφορά στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, «αλλά υπάρχουν μερικά που δεν είναι απόλυτα». Και εξήγησε ότι «η ελευθερία της έκφρασης και η έκφραση της θρησκείας» δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και ότι μπορούν να περιοριστούν όταν είναι απαραίτητο.
Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας τόνισε επίσης το ρόλο της εκπαίδευσης, ώστε τα παιδιά μπορούν να «γεννιόνται και να ανατρέφονται από νεαρή ηλικία» με τις σωστές στάσεις απέναντι στον «σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου», μια πρακτική που ορισμένοι έχουν καταγγείλει ότι αποτελεί κατήχηση ή ακόμα και «ιδεολογία του φύλου» ή «ιδεολογική αποικιοκρατία».
Το περασμένο καλοκαίρι, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το διορισμό ενός ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα σχετικά με την υπεράσπιση των LGTB, και τον Οκτώβριο, το Συμβούλιο επέλεξε τον Vitit Muntarbhorn από την Ταϊλάνδη για την πλήρωση της θέσης.
Τον επόμενο μήνα, ένας συνασπισμός 54 αφρικανικών κρατώναμφισβήτησε τη νομιμότητα του διορισμού, ζητώντας ο διορισμός του να τεθεί σε αναμονή. Υπέβαλαν ένα ψήφισμα ζητώντας την αναστολή του εμπειρογνώμονα των ΛΟΑΤ στον ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι η ταυτότητα του φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν έχουν θέση στις διεθνείς πράξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Πολλοί κριτικοί προτείνουν ότι ο διορισμός του θα αποτελέσει παρέμβαση στους νόμους πολλών χωρών του ΟΗΕ.
Εβδομήντα τρεις χώρες σε όλο τον κόσμο, και σχεδόν το 40 τοις εκατό όλων των κρατών μελών του ΟΗΕ, σήμερα έχουν νόμους κατά του σοδομισμού. Μόνο στην Αφρική, 33 κράτη έχουν νόμους όπου οι ομοφυλοφιλικές πράξεις αποτελούν έγκλημα, συμπεριλαμβανομένης της Ουγκάντας, της Νιγηρίας, του Σουδάν και της Μαυριτανίας."
Απόσπασμα: orthodoxia.online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γέροντας Παΐσιος: Η ιστορία και η σημασία του κομποσχοινιού

- Γέροντα, ποιά σημασία έχει το κομποσχοίνι; - Το κομποσχοίνι είναι μια κληρονομιά, μια ευλογία, που μας έχουν αφήσει οι Άγιοι Πατέρες μ...