Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

«Μαύρο» ρίχνει το ΔΝΤ στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτουν δυο εκθέσεις

Σταθερή άποψή μου είναι ότι το ΔΝΤ δεν θα μείνει στο Ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης. Το ΔΝΤ θα φύγει. Πρώτον γιατί το χρέος μας είναι μη βιώσιμο. Το ΔΝΤ για να μείνει θα πρέπει να γίνει ένα μεγάλο κούρεμα του χρέους. Αυτό όμως δεν το θέλει η Γερμανία. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Τραμπ θέλει να χτυπήσει οικονομικά το ευρώ. Η Ελλάδα θα είναι το μέσο με το οποίο θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ το Ευρώ. Ένα Grexit θα το εκμεταλλευτούν οι κερδοσκόποι και τα αμερικάνικα funds και θα χτυπήσουν το ευρώ. Το επόμενο θύμα θα είναι η Ιταλία.
Οπότε όσοι θεωρούν τον Τραμπ, ως κάτι καλό, ας κρατάνε μικρό, μα πολύ μικρό καλάθι, γιατί στο μυαλό του δεν έχει την διάσωση της χώρας.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
“Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup και με τα σενάρια για Grexit να φουντώνουν, έρχεται στο φως η πληροφορία πως ήδη στα χέρια των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ βρίσκονται οι δυο εκθέσεις που αφορούν στην Ελλάδα και οι οποίες θα συζητηθούν σε ειδική συνεδρίαση του Ταμείου την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.
Οι δυο εκθέσεις κατατέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (24.01.2017) και σύμφωνα με όσα αναφέρει το mignatiou.com, επικαλούμενο άνθρωπο με γνώση της κατάστασης, «δεν είναι καλές» για την Ελλάδα. «Μάλλον θα τις χαρακτήριζα καταθλιπτικές» είπε ο ίδιος άνθρωπος. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι υπάρχουν και κάποιες θετικές αναφορές.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γέροντας Παΐσιος: Η ιστορία και η σημασία του κομποσχοινιού

- Γέροντα, ποιά σημασία έχει το κομποσχοίνι; - Το κομποσχοίνι είναι μια κληρονομιά, μια ευλογία, που μας έχουν αφήσει οι Άγιοι Πατέρες μ...