Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Ένα άγνωστο επεισόδιο σε έναν καθημερινό πόλεμο

Γιατί το παρακάτω γεγονός αυτό δεν αναφέρεται; Κουβέντα δεν λένε τα “αντικειμενικά” ΜΜΕ που όταν τα λένε “ψεύτες” θίγονται και αντιδρούν όπως ένας φασίστας που δεν δέχεται την κριτική.
Οι Έλληνες έχουν ψυχή. Πάντα είναι έτοιμοι να το δείξουν. Οι Τούρκοι, πάντα φέρονται ύπουλα, γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν το ηθικό το δικό μας. Ξέρουν επίσης ότι δεν έχουν το δίκιο με το μέρος τους.
Το κακό όμως είναι ότι εμείς που έχουμε και ψυχή και το δίκιο με το μέρος μας, δεν έχουμε πολιτικούς που να αγαπάνε την Ελλάδα.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
“Για ανεξήγητους λόγους, το επεισόδιο αυτό δεν έγινε ευρέως γνωστό στην έκταση της σύγκρουσης που έλαβε χώρα και περιορίστηκε στις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του άτυχου Ζήση Καραγώγου. Σήμερα, το γειτονικό φυλάκιο του Πέπλου, φέρει σε ένδειξη τιμής για τον εκλιπόντα το όνομα του: Ελληνικό Φυλάκιο Στρατιώτη Ζήση Καραγώγου.
Ο Ζήσης αποτελεί έναν από τα δεκάδες θύματα του ακήρυκτου, χαμηλής έντασης, πολέμου που διεξάγεται εδώ και δεκαετίες μεταξύ των δύο χωρών. Στους νεκρούς αυτούς, πλέον των γνωστών από τραγικά γεγονότα, πρέπει να συμπεριλάβουμε όλους τους άγνωστους πεσόντες σε πλήθος ατυχημάτων και ασκήσεων.
Όλα αυτά τα χαμένα παιδιά μας είναι ο φόρος αίματος που ο ελληνικός λαός πληρώνει καθημερινά για την κατοχύρωση της ελευθερίας, ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδος.
Είναι όμως ένας φόρος, που όπως και αρκετοί άλλοι, δυστυχώς εντελώς άνισα κατανέμεται μονομερώς μόνο στα μη προνομιούχα μέρη της ελληνικής κοινωνίας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γέροντας Παΐσιος: Η ιστορία και η σημασία του κομποσχοινιού

- Γέροντα, ποιά σημασία έχει το κομποσχοίνι; - Το κομποσχοίνι είναι μια κληρονομιά, μια ευλογία, που μας έχουν αφήσει οι Άγιοι Πατέρες μ...