Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ο γενικός εισαγγελέας του Μιζούρι μηνύει κλινική αμβλώσεων διότι βοηθά ανήλικα παιδιά να φεύγουν από την πολιτεία για να κάνουν αμβλώσεις, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους

Όταν οι εισαγγελείς κάνουν σωστά τη δουλειά τους…

Ιστοσελίδα LifeSiteNews,

Από την Emily Mangiaracina

«Αυτή είναι η αρχή του τέλους της Planned Parenthood στη πολιτεία του Μιζούρι» δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας  της πολιτείας, Andrew Bailey.

Ο Andrew Bailey κατηγόρησε τον γίγαντα των αμβλώσεων για «διακίνηση» ανηλίκων εκτός πολιτείας, δηλώνοντας: «Αυτή είναι η αρχή του τέλους για την Planned Parenthood στην Πολιτεία του Μιζούρι». Η κλινική αμβλώσεων μεταφέρει τα παιδιά από το Μιζούρι όπου δεν επιτρέπεται η άμβλωση, στη γειτονική πολιτεία του Κάνσας όπου αυτή είναι νόμιμη.

Ο Andrew Bailey είπε ότι η αγωγή του είναι «το αποκορύφωμα μιας πολυετούς εκστρατείας» για την εκδίωξη της Planned Parenthood από την πολιτεία του Μιζούρι «εξαιτίας της κατάφωρης και σκόπιμης άρνησής της να συμμορφωθεί με την νομοθεσία της πολιτείας».

Για τη συγκεκριμένη κλινική υπάρχουν πολυάριθμες καταγγελίες για παραβάσεις στην υγειονομική περίθαλψη, παράλειψη αναφοράς ιατρικών επιπλοκών και παραδοχή μίας υπαλλήλου ότι η Planned Parenthood «διακινεί ανηλίκους κατά μήκος των συνόρων της πολιτείας για να κάνουν αμβλώσεις στις γειτονικές πολιτείες, χωρίς τη γονική συναίνεση».

Ένα μυστικό βίντεο αποκάλυψε ότι η μονάδα της Planned Parenthood απομακρύνει ανήλικες από τα σχολεία, χρησιμοποιώντας αλλοιωμένα ιατρικά σημειώματα και τις μεταφέρει στο Κάνσας για αμβλώσεις, «κάθε μέρα», σημείωσε ο εισαγγελέας Bailey.

Σε βίντεο που κινηματογραφήθηκε κρυφά, η Lashauna, διευθύνων σύμβουλος στη Kansas City Planned Parenthood, επιβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός, η μεταφορά και οι αμβλώσεις συντονίζονται «εντός της Planned Parenthood».

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε «πόσες φορές» μέσα στο χρόνο η κλινική του Μιζούρι μεταφέρει λαθραία τις ανήλικες για αμβλώσεις σε άλλη πολιτεία, η Lashauna τον ενημέρωσε γελώντας ότι το κάνουν «κάθε μέρα». «Μπορούμε να τους κανονίσουμε και ξενοδοχεία. Το ρυθμίζουμε κάθε μέρα. Κάθε μέρα», επανέλαβε η υπεύθυνη, όταν ο δημοσιογράφος που συμμετείχε στη κρυφή καταγραφή δήλωσε ότι η υποτιθέμενη κοπέλα του ήταν μόλις 13 ετών και φοβάται. Επίσης ρυθμίζεται η χορήγηση αντισυλληπτικών και άλλες παροχές «υγείας», χωρίς να ενημερώνεται η οικογένεια  ή το σχολείο του παιδιού, καθώς τα παιδιά αντιμετωπίζονται ως «ενήλικες».

Ο Εισαγγελέας Andrew Bailey είπε σε ένα δελτίο τύπου σχετικά με την αγωγή του: «Ως πατέρας που κράτησα την κόρη μου στην αγκαλιά μου τη μία μόνη ώρα της ζωής της πριν πεθάνει, ξέρω από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να προστατεύω τη ζωή. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον».

«Είναι καιρός να εξαλειφθεί μια για πάντα η Planned Parenthood, για να εξαφανιστεί αυτό το  κύκλωμα της απεχθούς, ανήθικης και παράνομης συμπεριφοράς».

Η μήνυση του Andrew Bailey αναφέρει ότι αγωνίζεται για να διασφαλίσει «το θεμελιώδες δικαίωμα των γονέων να μην επιτρέπουν την έκθεση των παιδιών τους σε εμπορία (trafficking), χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους, με διάβαση των συνόρων της πολιτείας και σκοπό την πρόκληση αμβλώσεων».

Ο προηγούμενος γενικός εισαγγελέας του Μιζούρι, Eric Schmitt, έλαβε επίσης σκληρή στάση κατά των αμβλώσεων, αφού μήνυσε την πόλη του St. Louis το 2022, διότι ψήφισε ένα μέτρο που χρηματοδοτούσε τις αμβλώσεις σε άλλη πολιτεία.

Πηγή: lifesitenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι σημαίνουν οι ύμνοι «Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται…» και «Τον νυμφώνα Σου βλέπω, Σωτήρ μου, κεκοσμημένον”

Δύο από τα πιο γνωστά τροπάρια της Μ. Εβδομάδας είναι τα «Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται» και «Τον νυμφώνα Σου βλέπω». Ποια είναι όμως η σημασία το...