Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Σάλος από δήλωση της Φλέσσα (ΝΔ) για τα Τέμπη: Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί - Δεν έχει σχέση με καμία κυβέρνηση

«Η Βίκυ Φλέσσα υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ αναφερόμενη στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη δήλωσε ότι «Tο κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, αναφέρθηκε και στην πυρκαγιά του 2018 στο Μάτι: «Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση»».

Απόσπασμα

bankingnews.gr

Εκ του ιστολόγιου: Παραθέτω μόνον την είδηση. Το τι λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι γνωστό. Σκίζουν τα ιμάτιά τους σε τέτοιες περιπτώσεις, φωνασκούν και διαμαρτύρονται ενώ γνωρίζουν πως έχουν ψηφιστεί, για να κάνουν το Κράτος να λειτουργεί.

Ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ευθύνη στην σωστή λειτουργία του Κράτους. Δεν τα ψηφίζουν για να γκρινιάζουν, αλλά για να κινούνται δυναμικά. Αντ’ αυτού, σκεπτόμενα όχι πολιτικά, αλλά κομματικά, προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, με βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά χωρίς έργα ουσίας.

Στόχο έχουν πως θα αυξήσουν επικοινωνιακά τους ψηφοφόρους τους και όχι πως την Ελλάδα θα την κάνουν καλύτερη.

Σχετικά με τη δήλωση της κυρίας, προσπαθεί να μεταβιβάσει τις ευθύνες σε ολόκληρο τον λαό. Δεν κυβερνάει ο λαός, αλλά οι Εκπρόσωποί του. Δεν διορίζει ανάξιους ο λαός, δεν δαπανάει τα δανεικά σε κομματικές ανάγκες και όχι στην Παιδεία, την Υγεία, στην Πυροσβεστική κλπ.

Δεν ψηφίζει νόμους που είναι ενάντια στην Ορθοδοξία, νόμους που βολεύουν κομματικούς, νόμους που προστατεύουν τους Βουλευτές, νόμους που είναι κατά των απλών εργαζόμενων κλπ.

Α.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπεσαν οι μάσκες της υποκρισίας: Το Κογκρέσο των ΗΠΑ επιβάλλει πρωτοφανείς κυρώσεις στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο λόγω Netanyahu

«Εάν επιτραπεί στο ΔΠΔ να απειλήσει την ηγεσία του Ισραήλ, τότε η ηγεσία της χώρας μας θα είναι η επόμενη» παραδέχεται ο πρόεδρος της βουλής...