Οι Ευρωγενίτσαροι

Έκτακτο Παράρτημα: Στο τέλος οι Ευρωγενίτσαροι δε θα έχουν που να κρυ...: Παρ΄όλο τον ανελέητο βομβαρδισμό και ψέκασμα του ελληνικού λαού με κορυφαία ψέματα και ανυπόστατες τρομολαγνικές ανοησίες,
>>>>>>>>>>>>> 
Σχόλιο ιστολόγιου: Θα μας πάνε στη δραχμή. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τραμπ και οι λοιποί έχουν δίκιο για την δραχμή.
Στη δραχμή θα μας πάνε για να βάλουν τους Τούρκους στο παιχνίδι και να στήσουν σκηνικό σαν τα Ίμια.
Μετά θα ζητήσουμε την βοήθεια του καλού αυτού ανθρώπου του Τραμπ και θα μας ζητήσει συγκυριαρχία στο Αιγαίο και συμμετοχή των ΗΠΑ στα πετρέλαια και υδρογονάνθρακες. Και όπως στην Κύπρο, ότι οι Αμερικάνικες πετρελαϊκές αντί να μας δώσουν το ποσοστό μας, θα το κρατάνε για τα χρέη μας. Έτσι θεωρώ πως τα έχουν σχεδιάσει να τα κάνουν.
Από θρησκευτικής άποψης ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας έχει πει συγκεκριμένα τι θα γίνει και ποιοι είναι ποιοι: "Το διεθνές κεφάλαιο, το παγκόσμιο, αυτό είναι εβραϊκό μωρέ, θα τραβήξει πίσω και τότε θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι"
Έρχεται η ώρα να τραβήξει πίσω το ΔΝΤ μέσω των εντολών του φίλου μας και φίλου των Εβραίων Τραμπ και να μπούνε οι Τούρκοι.
Γιατί και πάλι όπως λέει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, τους Τούρκους στο Αιγαίο θα τους σπρώξουν οι Εβραίοι.
Όποιος θέλει τα πιστεύει, όποιος θέλει πιστεύει στον Τραμπ και τους θαυμαστές τους.
Akrovolistis 
Σχετικά με το τι είπε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός:
Και σχετικά με τον ρόλο των Εβραίων και των.....Αμερικάνων τι είπε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς: Κάθε ιερός ναός είναι και ένα κομμάτι του ουρανού επάνω στην γη.

Κάθε ιερός ναός είναι και ένα κομμάτι του ουρανού επάνω στην γη. Και όταν είσαι μέσα στον ναό, ή­δη βρίσκεσαι στον ουρανό.  Έτσι, όταν η...