Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Χριστός Ανέστη

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, σε όλους τους Ορθοδόξους Έλληνες αλλά και στην Κύπρο μας.
Η Ελλάδα δυστυχώς ακόμη βρίσκεται στον δρόμο του Γογολθά, με έναν πολύ βαρύ Σταυρό στου ώμους της, ακούγοντας ύβρεις, ειρωνείες και δεχόμενη διαρκή μαστιγώματα. Οι Ευρωπαίοι που η Ελλάδα βοήθησε με τον πολιτισμό της όλο τον κόσμο, που του έδωσε το φως της, εισπράττει ότι χειρότερο έχει να επιδείξει ο Δυτικός "Πολιτισμός" και όχι μόνον.
Προδόθηκε από τους ηγέτες της, που φρόντισαν με τη συνεργασία των Ξένων Φαρισαίων, να την πτωχεύσουν, Οικονομικά, Ηθικά, Πνευματικά και να την οδηγήσουν στην κρίση τους η οποία είναι η σταύρωσή της. Τα επερχόμενα που έχουν προφητεύσει οι Άγιοι, Κοσμάς Αιτωλός, Γέροντας Παΐσιος και ο Μοναχός Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, καθώς και άλλοι Πατέρες της Ορθοδοξίας, θα αποτελέσουν την Ανάσταση της πατρίδας μας. 
Έχω την αίσθηση ότι το 2017 θα είναι έτος, κατάρρευσης όλου αυτού του άθεου και αντίχριστου συστήματος που έβαλε στο στόχαστρο την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Αντίθετα με όσα πιστεύει αυτό το σύστημα της Νέα Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης, εμείς με τη βοήθεια του Εσταυρωμένου και με καθαρή και γνήσια πίστη και τη βοήθεια και της Υπερμάχου Στρατηγού, θα καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι και να δοξάσουμε των Σωτήρα μας, Χριστό. 
Akrovolistis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γέρων Φιλόθεος Ζερβάκος «Να μεταχειρισθείς τέσσερα όπλα, ακαταμάχητα, κατά των πειρασμών»

Γέρων Φιλόθεος Ζερβάκος Ὅσες φορές σᾶς προσβάλλει ὁ ἐχθρὸς (διάβολος) εἴτε μὲ κάποιο πάθος εἴτε μὲ μελαγχολία, μὲ τὴν ἀμέλεια, τὴν ἀπελπισ...