Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος: "Είναι να μη μας κρούσει ο Θεός μετά;"


Σημείωση ιστολογίου: Συγνώμη αν κάποιες λέξεις δεν αναγράφονται όπως τις λέγει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. Οφείλεται στην έλλειψη γνώσεως της όμορφης Κυπριακής Διαλέκτου. Ελπίζω στην κατανόησή σας.

Ευχαριστώ.

Απόσπασμα:

«Τώρα στον Άγιο Δημήτριο, μυροβλύζει ο Άγιος (Δημήτριος), έχει μιαν εβδομάδα, τρέχει κανούρι όπως λέμε στην Κύπρο, σαν φουντάνα σαν βρύση το μύρο του και έρχεται το κράτος και τι λέει:
«Να μη γίνει λιτανεία των λειψάνων του Αγίου, γιατί θα γίνει συνωστισμός και μπορεί να έχουμε μεγάλη μετάδοση και πολλά κρούσματα»

Και σας λέω, είναι να μην μας κρούσει ο Θεός μετά; Με τέτοια ολιγοπιστία που δείχνουμε που πρώτα οι κρατούντες και ακολουθούν δυστυχώς, αρκετοί από τους αρχιερείς σε αυτήν τη νοοτροπία, και ιερείς και μετά ο κόσμος. Ότι κάνουν οι ηγέτες θα κάνει και ο κόσμος.

Αυτά τα λέω για να προβληματιστούμε»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάλος από δήλωση της Φλέσσα (ΝΔ) για τα Τέμπη: Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί - Δεν έχει σχέση με καμία κυβέρνηση

«Η Βίκυ Φλέσσα υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ αναφερόμενη στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη δήλωσε ότι «Tο κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τ...