Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Πως μια άμβλωση έκανε να χαθούν 10 αγέννητα μωρά

Από: «Αφήστε με να ζήσω!» και Sarah Terzo – Substack.  

Η συγγραφέας Dawn Kellum μετά την άμβλωση της έκανε έναν ειλικρινή απολογισμό της πράξης της στο βιβλίο της με τίτλο « Η  άμβλωσή μου  και αυτά που δεν μου είπε κανένας», (My Abortion and What NOBODY Told Me). Το βιβλίο υπάρχει δωρεάν στο Kindle και μπορείτε να το διαβάσετε μέσω της εφαρμογής Kindle, από οποιοδήποτε smartphone ή συσκευή.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΝΘΕΙ

Η Kellum απευθυνόμενη στις γυναίκες που σκέπτονται την  άμβλωση, τους εξιστορεί τί πιθανότατα θα συμβεί μετά την άμβλωσή τους. Τους λέει:

Ø Θα χρειαστείς βοήθεια μετά την έκτρωση γιατί θα σε επηρεάσει με όποιους τρόπους  μπορείς να φανταστείς.

Ø Θα μετανιώνεις για την απόφασή σου για όσο ζεις.

Ø Θα σου λείπει το παιδί που έχασες για όλη την υπόλοιπη ζωή σου.

Ø Θα είναι πολύ δύσκολο να συγχωρήσεις τον εαυτό σου.

Ø Η έκτρωση είναι επώδυνη όσο γίνεται αλλά και μετά… Κυριολεκτικά νιώθεις τα σωθικά σου να ξεσχίζονται.

Η αιμορραγία μου ήταν φρικτή και κράτησε πολλές μέρες.

Αλλά αυτά δεν ήταν παρά μόνο η αρχή των βασάνων για τη γυναίκα…..

Κατά  τραγική συγκυρία, η έκτρωση της δεν σκότωσε μόνο ένα, «εκείνο» το μωρό. Οδήγησε στο θάνατο και άλλα εννέα—δέκα αγέννητα μωρά συνολικά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω αμέλειας της κλινικής που έκανε την άμβλωση, η Kellum έπαθε μια κατάσταση που ονομάζεται ασυμβατότητα Rh/Ρέζους.

Τί  είναι η ασυμβατότητα Rh/ Ρέζους;

Κατά το τοκετό, την εγκυμοσύνη, την άμβλωση ή την αποβολή, τα ερυθρά αιμοσφαίρια από το αγέννητο μωρό μπορούν να περάσουν στην κυκλοφορία του αίματος της μητέρας. Στις περισσότερες εγκυμοσύνες, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αλλά εάν ομάδα αίματος της μητέρας είναι Rh-αρνητικό, (Rh-), και το μωρό της είναι Rh-θετικό, (Rh+), ως προς την ομάδα αίματός του, η μητέρα θα αναπτύξει αντισώματα κατά των ερυθρών αιμοσφαιρίων του παιδιού της. Αυτά τα αντισώματα δεν δημιουργούν πρόβλημα συνήθως σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Ωστόσο, θα παραμείνουν στο σώμα της μητέρας. Σε επόμενη εγκυμοσύνη της, θα επιτεθούν στα ερυθρά αιμοσφαίρια του νέου μωρού (εάν  αυτό είναι Rh+) και θα τα καταστρέψουν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στο επόμενο μωρό. Μπορεί ακόμη να προκαλέσει και την αποβολή του μωρού.

Μια δόση αντι - Rhesus ανοσοσφαιρίνης, μπορεί να αποτρέψει αυτές τις επιπλοκές.  Συνήθως, όταν μια έγκυος προσέρχεται στη τακτική ιατρική παρακολούθηση, για τοκετό ή μετά από μια αποβολή, της γίνεται εξέταση αίματος. Εάν η εξέταση αίματος αποδείξει ότι το αίμα της είναι Rh-αρνητικό, οι γιατροί της δίνουν προληπτικά μια δόση ανοσοσφαιρίνης. (1) Αυτή αποτρέπει την ανάπτυξη αντισωμάτων εκ μέρους της και προστατεύει  τα μελλοντικά παιδιά της.

Η χορήγηση  αντι - Rh ανοσοσφαιρίνης, επιβάλλεται σε κάθε γυναίκα με Rh-αρνητικό τύπο αίματος «μετά από τοκετό, αποβολή ή έκτρωση» σύμφωνα με την ιστοσελίδα MedilinePlus (2),  χωρίς να απαιτείται γνώση της ομάδας αίματος του παιδιού ή του πατέρα προκειμένου να εξασφαλισθούν ούτως ή άλλως τα μελλοντικά παιδιά.

Ωστόσο, λόγω κακής ιατρικής περίθαλψης στις εγκαταστάσεις αμβλώσεων, πολλές έγκυες με αρνητικό Rh δεν λαμβάνουν το κατάλληλο φάρμακο.  Άλλος σοβαρός λόγος  για τη Rh ευαισθητοποίησης της μητέρας είναι οι αμβλώσεις που γίνονται με χάπια στο σπίτι χωρίς ιατρική παρακολούθηση και ιατρική  βοήθεια της γυναίκας.

Σύμφωνα με το Medline Plus τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει η ασυμβατότητα Rh στο επόμενο μωρό είναι:

Ø Εγκεφαλική βλάβη λόγω υψηλών επιπέδων χολερυθρίνης (πυρηνικός ίκτερος),

Ø Κατακράτηση υγρών και οίδημα στο μωρό (εμβρυικός ύδρωπας)

Ø Προβλήματα με τη νοητική του λειτουργία, την κίνηση, την ακοή, την ομιλία, επιληπτικές κρίσεις.

Ø Η ασυμβατότητα Rh μπορεί επίσης να προκαλέσει μελλοντικές αποβολές.

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Το ιατρείο στο οποίο απευθύνθηκε η Kellum για την έκτρωσή της δεν της χορήγησε τη ανοσοσφαιρίνη παρόλο που αυτό επιβαλλόταν. Λίγο καιρό μετά την έκτρωση, η Kellum γνώρισε έναν άντρα, τον ερωτεύτηκε και τον παντρεύτηκε. Ήθελαν να κάνουν οικογένεια και άρχισαν τις προσπάθειες να συλλάβει παιδί.

Το πρώτο παιδί της,  αν και γεννήθηκε ζωντανό, είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας πάθησης που ονομάζεται Ημιυπερπλασία.(3) Σε αυτή, το ένα ήμισυ του σώματος αναπτύσσεται υπέρμετρα σε σχέση με το άλλο.

Επειδή η Ημιυπερπλασία μπορεί να προκληθεί από πολλές διαφορετικές υποκείμενες καταστάσεις, δεν ήταν  σαφές εάν η ασυμβατότητα Rh της προηγούμενης κύησης ήταν η αιτία.

ΕΝΝΕΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΗΣ

Μετά τη γέννηση αυτού του μωρού, η Kellum είχε εννέα αποβολές, τη μία μετά την άλλη. Στη 12η εγκυμοσύνη της, ένας γιατρός συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα  ασυμβατότητας Rh που προκαλούσε τις αποβολές των παιδιών της. Ο γιατρός της έδωσε μια δόση της ανοσοσφαιρίνης νωρίτερα στην εγκυμοσύνη και μπόρεσε να αποκτήσει άλλα δύο παιδιά που γεννήθηκαν και τα δύο υγιή.

Η ίδια περιγράφει τον συναισθηματικό αντίκτυπο που είχαν πάνω της οι αποβολές και οι εκτρώσεις:

Καθώς μεγαλώνω τα παιδιά μου, σκέφτομαι: «Τι θα γινόταν αν είχα και τα άλλα;» Πώς θα έμοιαζε το παιδί μου που έκανα έκτρωση ή τα μωρά μου που χάθηκαν;…

Θα έμοιαζαν περισσότερο σε εμένα ή στον μπαμπά τους ή ίσως στη γιαγιά ή στον παππού; …

Πώς θα ήταν με τα αδέρφια τους; Πώς θα ήταν το πρώτο τους ποδήλατο; Ποιο θα ήταν το αγαπημένο τους φαγητό; Τι προσωπικότητες θα είχαν; …

Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα που να μην μου λείψει το μωρό μου που έκανα έκτρωση και τα άλλα 9 παιδιά που αποβλήθηκαν από τη μήτρα μου.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ;

Δυστυχώς, η κατάσταση της Kellum δεν είναι μοναδική μονωμένη. Σε μια διαδικτυακή μετάδοση που οργανώθηκε από την ομάδα πρώην εργαζομένων στην άμβλωση «And then There Were None», μια πρώην εργαζόμενη στο Planned Parenthood ομολόγησε ότι οι ασθενείς στη μονάδα της Planned Parenthood όπου εργαζόταν μερικές φορές δεν έπαιρναν τις δόσεις ανοσοσφαιρίνης που απαιτούνταν.

Γιατί συνέβαινε αυτό;

Η Jayne, πρώην εργαζόμενη στις αμβλώσεις, περιέγραψε πώς η κλινική όπου εργαζόταν έσπρωχνε τις ασθενείς τις εκτρώσεις τους, προσπαθώντας να χωρέσει όσο περισσότερες μπορούσε κάθε μέρα. Όσο περισσότερες αμβλώσεις γινόταν τόσο περισσότερα χρήματα θα κέρδιζαν. 

Η Jayne περιγράφει την κατάσταση:

Στη Planned Parenthood, είχαμε μόνο 45 λεπτά για να εξυπηρετήσουμε κάθε ασθενή…

Έτσι, εάν είστε υπεύθυνοι και έχετε 10 ασθενείς, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα σωστά - κάποια πράγματα θα χαθούν. Και σε αυτή την περίπτωση, πολλές περιπτώσεις, πολλές φορές, αυτές οι ασθενείς έφευγαν και δεν τους δινόταν αυτή η ένεση.

Αλλά και η εσφαλμένη εξέταση αίματος μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία

Η Jayne περιέγραψε περιστατικό που δεν έλαβε την σωστή αγωγή λόγω λάθους του εργαστηρίου στο προσδιορισμό της ομάδας αίματος. «Δεν έχουμε καν αξιόπιστο αιματολογικό έλεγχο».

Αναρρωτιόμαστε

Ø Πόσες γυναίκες είχαν λάθος εξετάσεις αίματος και έμειναν χωρίς την ανοσοσφαιρίνη;

Ø Πόσοι άλλες χρειάζονταν το φάρμακο, αλλά αγνοήθηκαν στη βιασύνη να τις βγάλουν από την πόρτα για να γίνει η επόμενη έκτρωση;…

Ø Πόσες κάνουν έκτρωση στο σπίτι μόνες τους, με χάπια, και κανείς δεν γνωρίζει τον αιματολογικό κίνδυνο που διατρέχουν με τα μωρά τους από κει και πέρα;

Η άμβλωση είναι θάνατος. Όποιος υπηρετεί το θάνατο δεν διακατέχεται από ευαισθησίες, ούτε από συνείδηση σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή. Με την ίδια σκληρότητα που σκοτώνει ένα παιδί, αδιαφορεί για τη μητέρα και τα επόμενα παιδιά της. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Καθένας που υποστηρίζει το «δικαίωμα στην άμβλωση», ας ξέρει πως υποστηρίζει το ανύπαρκτο δικαίωμα να αδικούνται και να καταστρέφονται  νέοι άνθρωποι, σα να είναι αμελητέα ανθρώπινα κουρέλια.

Παραπομπές:

https://labeling.csl.com/SMPC/GR/Rhophylac/GR/Rhophylac-spc.pdf

https://medlineplus.gov/ency/article/001600.htm

https://www.childrenshospital.org/conditions/hemihyperplasia

Πηγή είδησης: (Συντομευμένη)

https://www.liveaction.org/news/one-abortion-killed-10-preborn-babies/

afistemenaziso.gr

Εκ του ιστολόγιου: Όταν είσαι νέος, συνήθως βλέπεις διαφορετικά την έκτρωση, απ’ ότι όταν μεγαλώσεις. Μπορεί να δεις μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ως ένα πρόβλημα, καθώς δεν αισθάνεσαι έτοιμος για ένα παιδί. Οπότε το συζητάς με τη σύντροφο και αν συμφωνεί, προχωρείς στην έκτρωση και αισθάνεσαι πως έφυγε ένα πρόβλημα.

Ειδικά αν είσαι μακριά από την Εκκλησία, δεν έχεις Πνευματικό και κάνεις του κεφαλιού σου, η έκτρωση είναι σαν κάτι που έγινε και συνεχίζεις να ζεις. Όμως καθώς περνούν τα χρόνια, ειδικά αν αρχίσεις και στρέφεσαι στην Εκκλησία και στα Αγιο – Πατερικά κείμενα, τα πράγματα μέσα σου αλλάζουν.

Η μελέτη των Αγιο – Πατερικών κειμένων, σου δείχνει τι θα πει ψυχή, πως δημιουργήθηκε, πόσο αξία έχει αυτή η ψυχή. Σιγά – σιγά αντιλαμβάνεσαι πως η έκτρωση που έκανε η σύντροφός σου με τη σύμφωνη γνώμη σου, δεν ήταν έκτρωση, αλλά φόνος. Υπάρχει μία άποψη που λέει πως μέχρι 3 μηνών (αν θυμάμαι καλά το διάστημα), μπορεί η κοπέλα να κάνει έκτρωση. Οπότε λες πως δεν υπάρχει ψυχή αφού μπορείς μέχρι τους 3 μήνες να κάνεις έκτρωση.

Όταν όμως διαβάζεις τι λένε οι Άγιοι Πατέρες, για το πότε έρχεται η ψυχή στη ζωή (με τη σύλληψη) τότε αισθάνεσαι να έρχονται τα πάνω κάτω και αντιλαμβάνεσαι πως οι 3 μήνες δεν ισχύουν. Αισθάνεσαι ένα μεγάλο βάρος που έφερες αυτήν την ψυχή στον κόσμο και μετά πως της αφαίρεσες τη ζωή. Ο πόνος είναι μεγάλος. Βοηθάει η εξομολόγηση, όμως κάποιοι αισθάνονται πως έβαψαν τα χέρια τους με αίμα, κάνοντας έκτρωση.

Πλέον αισθάνεσαι πως επάνω στους Ουρανούς, υπάρχει μία ψυχούλα που της αφαίρεσες τη ζωή με την Έκτρωση και αυτή η ψυχούλα παραπονιέται στο Δημιουργό μας, για αυτό που έκανες. Είναι βαρύ αυτό το συναίσθημα. Πολύ βαρύ να αισθάνεσαι πως έβαψες τα χέρια σου με αίμα, αγέννητου παιδιού, γιατί το έκανες Έκτρωση….. Πονάει η ψυχή σου.

Ευτυχώς όμως ο Τριαδικός Θεός δε μας αφήνεις αβοήθητους. Πέρα από το Ευαγγέλιο, μας στέλνει διαχρονικά τους Άγιους Πατέρες που σου δείχνουν στη ζωή σου, το σωστό και το λάθος, σύμφωνα με το Λόγο του Θεού και όχι σύμφωνα με ότι λένε στην Τηλεόραση, ή τι λένε γνωστοί και φίλοι. Αντιλαμβάνεσαι πόσες αδυναμίες και λάθη έχεις κάνει, αλλά και βρίσκεις μέσα από τα Αγιο – Πατερικά κείμενα, το δρόμο που πρέπει να ακολουθείς. Φεύγουν οι ανασφάλειες και τα ερωτηματικά για το τι πρέπει να κάνεις. Βρίσκεις το δρόμο της Μετάνοιας που σε λυτρώνει από την προηγούμενη γεμάτη εγωισμό ζωή. Από την Τυραννία του Εγώ.

Οι Άγιοι Πατέρες, μας λένε τι πρέπει να κάνουμε. Τα κείμενά τους είναι Θεόπνευστα. Με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος γράφτηκαν. Για όλα τα ζητήματα της ζωής σου, για όλους τους προβληματισμούς σου, τις αδυναμίες σου, υπάρχει πλήθος Αγιο – Πατερικών κειμένων που σαν πυξίδα δείχνουν πως πρέπει ο καθένας μας να πράττει. Εκεί θα βρει κάποιος τη γαλήνη της ψυχής.

Δε μπορούμε ειδικά η Ιεραρχία να αποκλίνουμε στο ελάχιστο στα όσα λένε οι Άγιοι Πατέρες και ας είναι ενάντια του κόσμου. Ο κόσμος ποτέ δεν ήταν φιλικός με τον Ιησού Χριστό και τους Άγιους Πατέρες. Ο κόσμος εκπροσωπεί τον υλισμό, τον εγωισμό, την αλαζονεία, την εκδίκηση, την αγάπη της εξουσίας. Δε θέλει να ελεεί, να μοιράζεται, να βοηθάει χωρίς κέρδος. Δε θέλει να θυσιάζεται, αλλά να θυσιάζονται για αυτόν.

Πως λοιπόν να κατανοήσει ο κόσμος του εγωκεντρισμού και της ειδωλοποίησης του Εγώ, τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό που ήρθε για εμάς, θυσιάζοντας τη ζωή του και ταπεινώνοντας εαυτόν έως θανάτου, θανάτου δε σταυρικού;

Ο Κόσμος δε θέλει να σταυρωθεί, σταυρώνοντας τα πάθη του, αλλά αντιθέτως κινούμενος από το Διάβολο, Περηφανεύεται για τα πάθη του και την κακία του, θεωρώντας τα ως δικαιώματα και κάτι σπουδαίο.

Δε μπορεί λοιπόν η Ιεραρχία να σκέφτεται για το «τι θα πει ο κόσμος» του οποίου εκπρόσωπος είναι τα κανάλια που κάνουν ανακρίσεις σε όποιον κινηθεί Χριστιανικά Ορθόδοξα.

Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα κενό στο λόγο πολλών Κληρικών. Δε μιλούν Αγιο – Πατερικά. Δεν επικαλούνται και αν είναι δυνατόν πως το κάνουν αυτό, τους Άγιους Πατέρες μας και τις Αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων.

Πάνε με δικά τους επιχειρήματα να αντικρούσουν την πονηριά των τηλεοπτικών πάνελ και όχι με τον γεμάτο φωτιά Αγιο – Πατερικό Λόγο.

Αν δεν γνωρίζουν τι λένε οι Πατέρες της Ορθοδοξίας μας, είναι τραγικό. Αν γνωρίζουν και φοβούνται να το πούνε τότε δεν έχουν Φόβο Θεού. Αν γνωρίζουν αλλά θέλουν να πούνε τα δικά τους επιχειρήματα, τότε διέπονται από Αλαζονεία, θεωρώντας εαυτούς αξιότερους από τους Αγίους μας!

Σήμερα όλοι οι πλανεμένοι γίνονται κάποιοι γιατί ξέρουν το Ευαγγέλιο και ο ακατήχητος πιστός πιάνεται στα δίχτυα τους. Αν γνώριζαν οι πιστοί τι λένε οι Άγιοι Πατέρες, θα βλέπανε πόσο πλανεμένοι είναι αυτοί που γνωρίζουν μεν το Ευαγγέλιο, Αλλά, δεν το ερμηνεύουν φωτισμένοι με το Άγιο Πνεύμα, αλλά σκοτισμένοι από τον εγωισμό τους, παίρνοντας στο λαιμό τους και άλλους ανθρώπους.

Μπορεί κάποιους να τους κουράζει να διαβάζουν τα Αγιο – Πατερικά κείμενα. Δεν έχουν νιώσει την ξεκούραση που αυτά προσφέρουν στην ψυχή. Είναι ο εθισμός στο εύκολο ψέμα μεγάλος. Ή θέλουν να διαβάζουν για θαύματα και προφητείες. Θυμάμαι που όταν ήρθε ο Κορονοϊός, «φωτισμένοι» Γέροντες και Ιερείς λέγανε πως δεν υπάρχει. Μετά λέγανε πως υπάρχει. Λέγανε στον κόσμο να μη φοράει μάσκα γιατί ο άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού και δεν γεννήθηκε με μάσκα.

Την ίδια ώρα όμως, ξεχνούσαν να πούνε και να στηλιτεύσουν πως ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε ούτε με μπογιατισμένα πρόσωπα, με τατουάζ, με προκλητικά ρούχα κλπ. Έβλεπα Χριστιανούς χωρίς μάσκα γιατί θεωρούσαν πως είναι Εικόνες του Θεού, αλλά με μίνι, ντεκολτέ, τατουάζ και πίνοντας και τρώγοντας και χασκογελόντας.

Οι Κληρικοί ξέχασαν να μιλήσουν για το δάσος των κακών του καλλωπισμού και μίλησαν «Φωτισμένοι», μόνον για τη…..μάσκα. Μα αν υπάρχει μία ίωση που μπορεί να την κολλήσεις χωρίς μάσκα, γιατί να το κάνεις; Γιατί να βάλεις τον εαυτό σου στον κίνδυνο να χαλάσεις την υγεία σου; Στον εσωτερικό χώρο φόρεσε μάσκα. Έξω μην φορά. Πως τα ερμηνεύετε τόσο στενά και πείσατε τον κόσμο να μην κάνει διάκριση Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου στη χρήση της Μάσκας;

Άλλοι «Φωτισμένοι» είχαν πει πως θα έφευγε το Πάσχα ο Κορονοϊός. Άλλοι το καλοκαίρι και τελικά ούτε ένα συγνώμη δεν ζήτησαν!! Ένα «Συγνώμη». Κινήθηκαν τυφλωμένοι από το πλανεμένο σκεπτικό τους και πήραν ανθρώπους στο λαιμό τους.

Άλλο πράμα το εμβόλιο και άλλο η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους. «Όχι» για αυτούς τους «Φωτισμένους». «Ούτε εμβόλιο, ούτε μάσκα». Αδιάκριτοι στην κρίση τους γιατί θυμήθηκαν πως για όλα αποφασίζει ο Θεός. Για το ντύσιμό τους και την πορνεία και όσα άλλα πάθη έχουν δεν νοιάστηκαν για τον Θεό. Είμαι κατά του εμβολίου, όχι όμως της χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, εκτός του Ιερού Ναού. Όπως φυσικά είμαι υπέρ του να φυλάμε τις Άγιες Εικόνες.

Όμως αγαπητές που είστε Εικόνες του Θεού και δε θέλετε να φοράτε μάσκα, όταν μπαίνετε στο Ναό φερθείτε σαν να μπαίνετε στον οίκο του Θεού και όχι σε Μπαρ ή Μποζουκτσίδικο. Όπως και εσείς αγαπητοί, σκεφτείτε πως ο Εκκλησιασμό είναι για να πάει η καρδιά μας στο Χριστό και όχι για να δώσουμε απλώς παρουσία για να μετρήσει στην τελική Κρίση.

Όσο για πολλούς Ιερείς. Αν θεωρείτε πως η Έκτρωση ΔΕΝ είναι φόνος συνεχίστε να δέχεστε Πολιτικούς που δεν κάνουν τίποτα για να καταργηθεί ο νόμος των Εκτρώσεων.

Αν όμως η Έκτρωση είναι Φόνος, τότε ΜΗ δέχεστε κανέναν πολιτικό που δεν κάνει τίποτα για την κατάργηση αυτού του Κατάπτυστου και βλάσφημου Νόμου που επιτρέπει το φόνο αγέννητων παιδιών που έχουν το ποιο ιερό δημιούργημα του Θεού που είναι η Ψυχή.

Ο Θεάνθρωπος ήρθε για να σώσει τις Ψυχές μας. Εσείς που τον εκπροσωπείτε πως επιτρέπετε να μπαίνουν στην Εκκλησία κεφαλή της Οποίας είναι ο Χριστός, άνθρωποι πολιτικοί που αδιαφορούν για το νόμο που εναντιώνεται στην Ψυχή του Αγέννητου Παιδιού;

Δε φοβάστε το Δημιουργό αυτής της Ψυχής; Σταθείτε στο ύψος του Ποιμένα.

Α.Η. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γερμανίδα πολιτικός καταδικάστηκε επειδή αποκάλυψε επίσημα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Αφγανοί μετανάστες βιάζουν γυναίκες!

Την υπερασπίστηκε με δηλώσεις του ο Έλον Μασκ Η Γερμανίδα πολιτικός του κόμματος AFD, Marie-Thérèse Kaiser καταδικάστηκε και της επιβλήθηκ...