Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Καψάλισέ με πολιτικέ μου να αγιάσω και επιδότησε με να ξεχάσω...

Το ότι δε μας υπολογίζετε καθόλου από τα έδρανα που κάθεστε και μας θεωρείτε χαϊβάνια, το ξέρουμε, τέτοια είμαστε που σας ξαναψηφίζουμε! Το ότι κοιτάτε να μας αρπάξετε και το τελευταίο μας φράγκο σε τιμές, προϊόντα, ρεύματα και τα κέρατα του πατριάρχη και αυτό το ξέρουμε!

Το ότι την υγεία μας την έχετε γραμμένη στα ακριβά σας υποδήματα και θέλετε να τα ρίξετε όλα στον ιδιωτικό τομέα και όποιος έχει θα ζήσει και αυτό το ξέρουμε! Το ότι μας πετάτε έξω από τα σπίτια μας για να βάλετε τουρίστες και αυτό το ξέρουμε! Το ότι βοηθάτε όλους τους κολλητούς να οικονομήσουν και αυτό το ξέρουμε! Το ότι είσαστε ανίκανοι όλοι για το οτιδήποτε και αυτό το ξέρουμε!

Αλλά τόσο πολύ ώστε να κάψετε και τον ίδιο τον τόπο που ζείτε και κυβερνάτε, την πρωτεύουσα της χώρας, αυτό δεν το φανταζόμαστε ότι μπορείτε να το καταφέρετε! Δεν πειράζει όμως έχετε έναν τέτοιο λαό που δεν του καίγεται καρφί αν ψοφάει και αν καίγεται η κατσίκα του γείτονα!

Το έχει αποδείξει άλλωστε αρκετές φόρες! Κάνουν πανηγύρια και χορεύουν και δίπλα το βουνό καίγεται! Σκοτώνονται μαζικά παιδιά στα Τέμπη και ξαναψηφίζουν τον υπεύθυνο υπουργό! Πνίγονται και το ξεχνάνε άμα τους δώσεις κανένα επίδομα! Παγώνουν και κρυώνουν αλλά αγαπάνε αυτόν που τους πουλάει πανάκριβο πετρέλαιο και ρεύμα!

Αυτό είναι! "Κάψε με πολιτικέ μου να αγιάσω και επιδότησε με να ξεχάσω...

Θόδωρος Γαλανόπουλος

freepen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μή φεύγετε, παιδιά μου, ἀπό τίς ἐκκλησίες

Μὴ φεύγετε, παιδιὰ μου, ἀπὸ τὶς ἐκκλησίες. Μὴν ἀκοῦτε αὐτούς ποὺ λένε: «Τί, ἐκκλησίες τώρα, ἐκκλησίες καὶ παπάδες». Αὐτοὺς μὲ συγχωρεῖτε, π...