Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Η Ανάληψη και η Δευτέρα Παρουσία

Μην ξεχνάμε πως φτάσαμε στην χρεοκοπία. Πως δημιουργήθηκε το Κομματικό Κράτος. Ποιους δημιούργησε το κομματικό κράτος, για να έχει πάντα τον έλεγχο. Μην ξεχάσουμε πως οι βουλευτές επειδή ήξεραν ότι δεν ήταν όλα νόμιμα όσα έκαναν, ψήφισαν Ασυλία υπέρ τους!!
Όλα αυτά στην Ελληνική «Δημοκρατία», τρομάρα μας….
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
“Φάγανε το καταπέτασμα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ όλοι οι πολιτικοί, φάγανε οι συνδικαλιστάδες, φάγανε και όσοι μπορούσαν από το λαό γιατί τα ανεχόταν η εξουσία για να μη δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους της.
Κι έτσι ένας από αυτούς που πήρε μέρος στη λεηλασία της πατρίδας μας είχε το θράσος και είπε ξεδιάντροπα, πως μαζί τα φάγαμε… Μετά το ξεκούμπισμα των εκλογών, ο ένας έφευγε από δω, ο άλλος τράβαγε κατά κει, ο Βενιζέλος είχε φτιάξει και νόμο περί μη ευθύνης υπουργών με παραγραφές και διαγραφές , αλλάξανε το ΑΦΜ και όλα μέλι γάλα.
Τα δάνεια που είχανε πάρει από τις τράπεζες για το κόμμα μείνανε απλήρωτα και βάλανε εσένα κορόιδο ελληνικέ λαέ να πληρώσεις το φέσι. Θα ενώσουνε λένε τώρα τις δημοκρατικές δυνάμεις τους για την σωτηρία της Ελλάδας, λες και την κατέστρεψα εγώ που δεν πήρα απόδειξη από τον γιατρό ή τον υδραυλικό.
Όλοι οι πολιτικοί από το ’74 και μετά, παρουσιαστήκανε για σωτήρες και λίγο πολύ ο ένας μετά τον άλλο έβαλαν το χεράκι τους ώστε να μη μείνει τίποτα όρθιο πάνω σ’ αυτή τη χώρα.
Και τώρα να σου και ο Κούλης της οικογενείας Μητσοτάκη με τις καφετιέρες και τα τηλεφωνικά κέντρα στην τράκα από την Ζίμενς του Χρηστοφοράκου, που τον άφησε η αδελφή του να φύγει ανενόχλητος για να μην υπάρχουν μάρτυρες.
Θέλει και αυτός να γίνει ένας από τους σωτήρες που ο λαός δυστυχώς ακόμα πιστεύει πως υπάρχουν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.”
Αποσπάσματα: - logiosermis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Φυλάξτε τα συνήθεια μας, γιορτάστε όπως οι πατεράδες σας, και μη ξεγελιώσαστε με τα ξένα κι άνοστα φράγκικα πυροτεχνήματα»

Τοῦ Φώτη Κόντογλου Τά Χριστούγεννα, τά Φῶτα, ἡ Πρωτοχρονιά, κ’ ἄλλες μεγάλες γιορτές, γιά πολλούς ἀνθρώπους δέν εἶναι καθόλου γιορτές καί ...