Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΣΤΙΣ 21-5-2017 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, αυτό που γράφω και στο about akrovilistis, ότι δηλαδή δεν συμμετέχω σε κανένα κόμμα, ή κίνημα ή οτιδήποτε άλλο.
Μου στάλθηκαν τα παρακάτω δύο κείμενα και ένα βίντεο και ζητήθηκε αν γίνεται να τα προβάλλω.
Με χαρά να το κάνω και με κάθε καλή προαίρεση. 
Μετά τα δύο κείμενα υπάρχει και το βίντεο.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Έλληνες-Ελληνίδες
Η συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017 στα Προπύλαια Αθηνών διοργανώνεται από Εσάς με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας , των ελευθεριών μας  και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας, δίνοντας πολλοί από αυτούς είτε την ζωή τους, είτε τα  παιδιά τους για τα προαναφερθέν.
Στην συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017, θα παραμείνουμε έως αργά έξω από την Βουλή για να  υπερασπιστούμε/βροντοφωνάξουμε/ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας  :
·         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
·         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  της φράσης  «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας»   που θα επιφέρει, πέρα των άλλων,  ακόμα και την αλλοίωση του Εθνικού μας Συμβόλου
·         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , που σύμφωνα με το  ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, είναι ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….Ο Πατροκοσμάς έδωσε την ζωή του , εμείς καλούμαστε άπλα να τιμήσουμε /υπερασπιστούμε τον Αγώνα του…
Η συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανένα …μόνο σε Εσάς…..
Για αυτό την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, όλοι να κρατούμε μια Ελληνική  Σημαία και  το κερί της Αναστάσεως για να φωτίσουμε τον δρόμο της ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Έθνους μας, της Ελευθερίας μας  και την αναζωπύρωση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας…..
Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του, για να ελευθερωθούμε το 1821 και προς Τιμή του, οι πρόγονοι μας , συμπεριέλαβαν στο Σύνταγμα την φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας»……..Εμεις δεν θα αφήσουμε την Μνημονιακη Βουλή να αθετήσει την υπογραφή  μας….
Τυπώστε όλοι από 10 έντυπα, για να τα μοιράσετε  στην πολυκατοικία σας  και από 5 αφίσες για να στολίσετε τις κολώνες τις γειτονιά σας …Έφτασε η ώρα να μοσχομυρίσει η Πατρίδα μας με άρωμα Επ-Ανάστασης …...Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ….ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…..
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ…..

 --------------------------------------------

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

 Δες και πίσω το ρέμα

Έλληνα πολίτη,
Η Βουλή των Μνημονίων σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΕΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, η οποία θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων ή πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες.
Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να καταχωρηθούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της, καθώς και τα χρήματα του. ‘Ολες οι αγορές και πωλήσεις θα γίνονται μέσω της κάρτας. Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα /κέρματα. Για να επιτευχθεί συντομότερα η αχρήματη κοινωνία δημιούργησαν τα capital control, γεμίζοντας τη ζωή μας με διαφημίσεις πιστωτικών, χρεωστικών καρτών και διάφορων τρόπων ηλεκτρονικών αγορών. Ψηφίστηκαν νόμοι προς όφελος των καρτών και επιβάλλουν φόρο όταν δεν τις χρησιμοποιείς.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Capital control είχε εφαρμοστεί και από τους Γερμανούς στην κατοχή.
Η Βουλή των Μνημονίων μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη» , όπως, ότι θα διευκολυνθούν οι συναλλαγές, θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή κ.λπ., αλλά αποσιώπησε τα μειονεκτήματα της.
Η κάρτα του πολίτη θα περιέχει τσιπάκι R.F.ID. Με αυτό το σύστημα όταν περνάει κάποιος από σημεία που υπάρχουν μηχανήματα ανάγνωσης καρτών, θα τον καταγράφουν. Πρόσβαση θα αποκτήσουν όλοι οι μεγάλοι «εθνικοί προμηθευτές»: πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία, εισπρακτικές εταιρίες κ.α. που θα σκιαγραφούν το καταναλωτικό μας προφίλ. Μιλάμε για 24 ώρες την ημέρα καταγραφή συμπεριφορών, κινήσεων, επιλογών. Με άλλα λόγια φακέλωμα χωρίς κόπο και χωρίς κόστος. Οι προσωπικές μας δραστηριότητες δηλαδή τίθενται υπό εποπτεία. Παράλληλα, η ψηφιακή μορφή των στοιχείων, δίνει τη δυνατότητα της ανταλλαγής πληροφοριών για κάθε πολίτη. Η Βάση Δεδομένων που θα δημιουργηθεί, θα υπάρχει η πιθανότητα να εκτεθεί σε χάκερ και κακόβουλους διαχειριστές. Το 2012, 47χρονος Ουκρανός συνελήφθη και είχε στοιχεία 9 ἑκ. Ελλήνων από το taxisnet. Η διευθύντρια της εθνικής υπηρεσίας ασφάλειας των Η.Π.Α. δήλωσε: «Δεν υπάρχει ασφάλεια στα συστήματά μας».
Κίνημα της Αγγλίας, που οργανώθηκε πριν λίγα χρόνια ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη, κατάφερε να πιέσει την κυβέρνηση να αποσύρει τις νέες ταυτότητες που ήδη είχαν εκδώσει.
Το ηλεκτρονικό χρήμα (κάρτες συναλλαγών)όπου θα ενσωματωθεί στην ηλεκτρονική μας ταυτότητα, επίσης είναι εκτεθειμένο. Με ένα απλό φθηνό μηχάνημα θα μπορούν να κλέψουν τα προσωπικά μας στοιχεία και τα χρήματα από αυτή. Ήδη κυκλοφορούν δωρεάν εφαρμογές σε κινητά με τις οποίες περνώντας κοντά από κάποιον, κλέβουν ανέπαφα, τα χρήματα και τα στοιχεία σου. Επίσης το ιατρικό ιστορικό μας, θα μπορεί να πέσει στα χέρια κυκλώματος εμπορίας οργάνων και να πράξουν αναλόγως. Το ίδιο εκτεθειμένοι είμαστε και με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που θέλουν να μας επιβάλλουν.
Η αχρήματη κοινωνία ωφελεί τις τράπεζες, αρκεί να σκεφτείτε ότι σε κάθε συναλλαγή παρακρατούν το 5%.
Με την κάρτα του πολίτη πολλοί υπάλληλοι θα αντικατασταθούν με μηχανήματα. Εφόσον οι συναλλαγές γίνονται πλέον με κάρτες, ποιος ο λόγος ένας εργοδότης να έχει περισσότερα έξοδα πληρώνοντας μισθό/ασφάλιση σε κάποιον υπάλληλο;
Η «Κάρτα του Πολίτη», όπως έλεγε και ο Άγιος Παΐσιος είναι ο αρραβώνας του τελικού σφραγίσματος. Λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά στα «Σημεία των καιρών»: «…Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα «κάρτας εξυπηρετήσεως» ασφάλειας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντίχριστου..». Σ ε λ ί δ α 2 π ί σ ω ρ έ μ α ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

Έλληνα πολίτη, θέλουν να Αναθεωρήσουν το Σύνταγμα μας, αφαιρώντας τα κάτωθι:
Άρθρο 3, παρ. 1: Προστίθεται η φράση: «Η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη...κ.α.» Θρησκευτικά ουδέτερη η Ελλάδα λοιπόν..!!
Άρθρο 21: Διαγράφεται όλο, μαζί και η παράγραφος 1 που αναφέρει: «Η οικογένεια, ως θεμέλια της συντήρησης και προαγωγής τους Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό προστασίαν τους Κράτους.» και αντικαθίσταται από έξι άλλες παραγράφους μεταξύ των οποίων και αυτή «Το κράτος υποχρεώνεται να λαμβάνει πρόσθετα θετικά μέτρα υπέρ ευαίσθητων κοινωνικών κατηγορητιών [...]. Ειδική προστασία παρέχεται στην οικογένεια, την μητρότητα, στα παιδιά και στους νέους»
Την βλέπετε την διαφορά; Στα ψιλά γράμματα είναι όλο το παιχνίδι. Η οικογένεια δεν θα θεωρείται πλέον από το Σύνταγμα ως θεμέλια συντήρησης και προαγωγής του Έθνους! Παρατηρήστε και κάτι άλλο. Η λέξη «γάμος» δεν υπάρχει στις παραγράφους που προστίθενται..
Άρθρο 33: Διαγράφεται από τον όρκο του Προέδρου της Δημοκρατίας η φράση: «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας.» Άραγε τι και ποιος μπορεί να γίνει Προέδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα μας;;
Άρθρο: 59: Και εδώ διαγράφεται η φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας», αλλά αυτή την φορά από το όρκο των Βουλευτών.
Στην δημόσια διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε το 2015 και παλιότερα το 2012 για την κάρτα του πολίτη το 97% των σχολίων ήταν αρνητικά, παρ’ όλα αυτά όμως προχώρησαν στην επίτευξη του νόμου. Ας μην ξεχνάμε επίσης και το δημοψήφισμα που έγινε, το όχι του λαού, το κάνανε ναι. Αυτοί λοιπόν τώρα έρχονται με μια νέα δημόσια διαβούλευση για την Συνταγματική Αναθεώρηση [http://www.syntagma-dialogos.gov.gr] στην οποία δεν μας επιτρέπουν να εκφραστούμε ελεύθερα, να πούμε αν είμαστε υπέρ ή κατά της Συνταγματικής Αναθεώρησης, μας έχουν να επιλέξουμε μόνο ποια από τις «δικές» τους προτάσεις – αποφάσεις μας αρέσει. Κι αυτό το θεωρούν Δημοκρατία..!!
Εν τέλει, πρέπει να γίνει αυτή η Αναθεώρηση;; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Διότι υπάρχει όρος στο Μεσοπρόθεσμο 1, που συνδέεται με το Μνημόνιο σύμφωνα με το Κεφάλαιο 2, παρ.: 2.3.4. στην σελίδα 21 ως επικεφαλίδα «Πολιτικό Σύστημα και Σύνταγμα» [http://www.tovima.gr/files/1/2011/06/09/ait.pdf], να γίνει αυτό το έκτρωμα, με Εντολή από το Δ. Ν. Τ., χωρίς την βούληση του Ελληνικού Λαού.
Οι Αναθεωρήσεις των Συνταγμάτων γίνονται από Ελεύθερους Λαούς, όχι από υπόδουλους σε Δανειστές!!!
Έλληνες πολλά έχουμε επιτρέψει. Έστω την ύστατη στιγμή θα πρέπει να αντισταθούμε με όλη μας τη δύναμη. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές. Να μην αφήσουμε μια κοινωνία κλουβί που δε θα μπορούν να αντιδράσουν. Είναι ασέβεια προς τον Θεό και τους προγόνους μας η αφαίρεση της φράσης «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας» Αυτή την κοινωνία θέλουμε;;
Παρακαλούμε εκτυπώστε το έντυπο και μοιράστε το παντού. Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε στα δικά τους χέρια το μέλλον μας. Στις 21 Μαΐου να είμαστε όλοι παρόν.
Έλληνες Youtubers
asimpiestos.blogspot.com τηλ επικ. 6947509751
Συμμετοχή ΙΝΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἡ ἐξαγορά κοστίζει κάτι παραπάνω ἀπό τριάκοντα ἀργύρια

«Στήν ἐποχή μας παρατηρεῖται οἱ πνευματικοί ἄρχοντες τοῦ λαοῦ τοῦ Θεοῦ νά παρουσιάζουν ἔντονη ἀσυνέπεια στόν λόγο καί στίς πράξεις τους . Ὅμ...