Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο νέου πλανητάρχη: Ετοιμάζει παγκόσμια «task force» για την επόμενη πανδημία!

Αποσπάσματα:

«Με νέο" αέρα" ο Μπιλ Γκέιτς μετά και την προσφάτως υπογραφείσα συμφωνία για το κλίμα με την ΕΕ, όπου μάλιστα η ίδια η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τον παρουσίασε στους ηγέτες των χωρών στην COP26, εμφανίζεται σαν ένα είδος άτυπου πλανητάρχη, προβλέποντας νέες πανδημίες, προαναγγέλλοντας ομάδα μάχης σε παγκόσμιο επίπεδο για τις πανδημίες, μιλώντας για την ανάγκη νέων εμβολίων.

Ο δισεκατομμυριούχους κομπιουτεράς, γνωστός για τον ύποπτο  ρόλο που διαδραμάτισε στις αμερικανικές εκλογές, έχοντας πλέον λόγο για τα πάντα (κλιματική αλλαγή, εμβόλια) με νέα του συνέντευξη  προειδοποιεί τους ηγέτες των χωρών στην διάσκεψη της Γλασκώβης για νέες πανδημίες»

****

«Επιπλέον απαίτησε χώρες  οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο να ξοδέψουν «δεκάδες δισεκατομμύρια» για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα.»

****

«Παράλληλα ο Μπίλ Γκέιτς έδωσε το σήμα για τη νέα γενιά των εμβολίων ή το metavaccine που θα ακολουθήσουν την τεχνολογία mRNA.

Όπως ισχυρίστηκε θα χρειαστούμε  νέα εμβόλια καθώς τα υπάρχοντα δεν περιορίζουν την μετάδοση του ιού.»

****

«Άρα όπως είπε θα χρειαστούμε νέα που θα κάνουν ακριβώς αυτό: Θα περιορίζουν την μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Επιπλέον ζήτησε μια «ομάδα μάχης πανδημίας» η οποία θα επιχειρεί στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΟΥ και θα αναλάβει την «επιτήρηση» σε παγκόσμιο επίπεδο, σε αυτό που ο Γκέιτς αποκαλεί «πολεμικά σενάρια μικροβίων» συνδέοντας την επόμενη πανδημία με την τρομοκρατία.

Μάλιστα είπε πως η επόμενη πανδημία η οποία θα προέλθει από βιοτρομοκρατία θα είναι κατά πολύ χειρότερη  από αυτό ζούμε σήμερα!»

****

«Εν τέλει όμως αξίζει κανείς να αναρωτηθεί το εξής: Ποιος είναι ο Μπιλ Γκεϊτς που αξιώνει ρόλο άτυπου πλανητάρχη, που καθοδηγεί κυβερνήσεις και που δίνει χρηματοδοτεί υπερεθνικούς οργανισμούς όπως ο Π.Ο.Υ ;»

πηγή

Σημείωση Ιστολόγιου: Ο Μπιλ Γκεϊτς, όπως αναφέρει και το άρθρο είναι….. κομπιουτεράς, ειδικότερα, είναι προγραμματιστής στο χώρο των λειτουργικών συστημάτων. Είναι εκείνος που ανέπτυξε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το οποίο κυριάρχησε σε λίγο περισσότερο από μία 20ετία, στο συντριπτικό σύνολο, των προσωπικών υπολογιστών, σταθερών και φορητών.

Ως προς το εμβόλιο, το παρών ιστολόγιο δέχεται την ύπαρξη του Κορονοϊού και είναι υπέρ της τήρησης αποστάσεων, των αντισηπτικών και των μασκών, εκτός του ιερού χώρου της Εκκλησίας.
Είναι επιφυλακτικό ως προς τον εμβολιασμό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τις μέσο – μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Είναι επίσης επιφυλακτικό με την επιστήμη της
Γενετικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Φυλάξτε τα συνήθεια μας, γιορτάστε όπως οι πατεράδες σας, και μη ξεγελιώσαστε με τα ξένα κι άνοστα φράγκικα πυροτεχνήματα»

Τοῦ Φώτη Κόντογλου Τά Χριστούγεννα, τά Φῶτα, ἡ Πρωτοχρονιά, κ’ ἄλλες μεγάλες γιορτές, γιά πολλούς ἀνθρώπους δέν εἶναι καθόλου γιορτές καί ...