Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτη τραγωδία: Πέθανε κοριτσάκι που παρασύρθηκε στην Αθηνών – Κορίνθου και δεν το αναζήτησε κανείς! Έκκληση να εντοπιστεί η οικογένειά του

Με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένα κοριτσάκι ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα στην Αθηνών – Κορίνθου.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Ασπρόπυργου, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν η μικρή επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι κανένας συγγενής δεν έχει αναζητήσει το ανήλικο κορίτσι μέχρι τώρα. Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις αρχές και να βοηθήσει να βρεθεί η οικογένεια της.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το κοριτσάκι είχε μαύρα μαλλιά και φορούσε γκρι φόρμα, γκρι φούτερ και ροζ αθλητικά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικης πεζής αγνώστων στοιχείων (παράσυρση) – Αναζήτηση οικείων

Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ ASICS ” και χρώματος ροζ.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541»

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μονή της Χώρας: Πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τη λειτουργία του ναού ως τζαμί

Η Μονή της Χώρας ειναι το μνημείο με τα περισσότερα και πλέον περίτεχνα βυζαντινά ψηφιδωτά που διασώζεται στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με την...