Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Δηλώσεις σοκ από τον Βασιλακόπουλο: Έτοιμος να ζητήσει… φυλάκιση για τους ανεμβολίαστους!

Ξεπέρασε κάθε όριο ακρότητας ο «Dr Τρόμος» στη νέα εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ!

Την ώρα που η διαχείριση της κυβέρνησης στην πανδημία έχει οδηγήσει σε βατερλό με τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται στην ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ο καθηγητής, που ρόλος του είναι να πείθει τον κόσμο να εμβολιαστεί και όχι να απειλεί, προχώρησε σε μια ανεκδιήγητη σύγκριση που προκάλεσε ίλιγγο.

Ενώ η επιστημονική κοινότητα ερευνά ακόμα την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια έναντι στην μετάλλαξη Όμικρον, ο κ. Βασιλακόπουλος με απολυταρχικό ύφος, στρέφεται κατά των ανεμβολίαστων πολιτών με χυδαίο τρόπο.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συνέκρινε τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί με - αν είναι δυνατόν - με μεθυσμένους οδηγούς που έχουν προκαλέσει θανατηφόρα τροχαία! Αδίστακτος μέχρι τέλους, ο Βασιλακόπουλος αναρωτήθηκε: «Γιατί το ένα είναι αδίκημα που φέρνει και φυλάκιση, ενώ το άλλο είναι δημοκρατικό δικαίωμα που δεν το θίγει κανείς;».

Μάλιστα, στο πάνελ του σταθμού δεν ακούστηκε ούτε μια ένσταση για την απαράδεκτη, εντελώς άτοπη και επικίνδυνη δήλωσή του, αντιθέτως συμφώνησαν με την άποψή του.

Μόνο ντροπή!

πηγή

Σημείωση Ιστολόγιου: Το παρών ιστολόγιο δέχεται την ύπαρξη του Κορονοϊού και είναι υπέρ της τήρησης αποστάσεων, των αντισηπτικών και των μασκών, εκτός του ιερού χώρου της Εκκλησίας.
Είναι επιφυλακτικό ως προς τον εμβολιασμό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τις μέσο – μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Είναι επίσης επιφυλακτικό με την επιστήμη της Γενετικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χριστός Ανέστη

Χριστός Ανέστη προς όλους. Δεν ξέρω πόσοι χαίρονται που ο Θεάνθρωπος με τα Πάθη του, την Σταύρωσή του και την Ανάστασή του, νικάει τον Διάβ...