Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μόνο ένας Έλληνας ευρωβουλευτής συνυπέγραψε κυρώσεις κατά του Αζερμπαϊτζάν – Ο Ε.Φράγκος της Ελληνικής Λύσης

Συνολικά πάνω από 60 ευρωβουλευτές υπογράφουν το αίτημα

Μόνο ένας Έλληνας ευρωβουλευτής συνυπέγραψε το αίτημα για επιβολή Ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά του Αζερμπαϊτζάν, ο λόγος για τον Εμμανουήλ Φράγκο της Ελληνικής Λύσης. 

Περισσότεροι από 60 ευρωβουλευτές απαίτησαν από την Ευρώπη να επιβάλει κυρώσεις στο Αζερμπαϊτζάν και στο καθεστώς του σφαγέα Ιλχάμ Αλίεφ για την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση των Αρμενίων στο Αρτσάχ.

Δυστυχώς, από την πλευρά της Ελλάδας, συμμετείχε μόνον ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τη συνέπεια του στη μάχη υπέρ των εθνικών συμφερόντων.

Εκφράζουν την άποψη ότι «στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία αλλά ούτε τρόφιμα στην Αρμενία;» σχολίασε ο ευρωβουλευτής σε ανάρτησή του.

Οι Ευρωβουλευτές της Ελλάδας που δεν συνυπέγραψαν (κανένας!) το αίτημα για Κυρώσεις στο #Αζερμπαιτζάν δεν θεωρούν τους Αρμένιους συμμάχους μας;
Εκφράζουν την άποψη ότι «στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία αλλά ούτε τρόφιμα στην Αρμενία;» @velopky #Αρμενια https://t.co/WZxmprNwG7

— EMMANOUIL FRAGKOS FRAGKOULIS MEP🇬🇷 (@e_fragkos) September 21, 2023

πηγή

Εκ του ιστολόγιου: Το ιστολόγιο δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, βουλευτή και όχι έχει να κάνει με την κομματοκρατία που έχει ρημάξει τον τόπο. Όταν γίνονται ενέργειες που το ιστολόγιο θεωρεί πως είναι σωστές τις παραθέτει.

Η ζωή των κυνηγημένων Αρμενίων δεν έχει αξία;

Α.Η. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Μη διστάσεις λοιπόν και συ αδελφέ μου, όταν ως άνθρωπος πέσεις σε κάποιο αμάρτημα, να ζητήσεις τη συγχώρεση από τον Κύριό μας"

« Κατά την παραβολή του Κυρίου Ιησού, όταν ο Τελώνης μπήκε στο ναό και ταπεινός και συντριμμένος ζήτησε συγχώρεση λέγοντας ・ « Θεέ μου, λυπ...