Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Τηλεοπτικές κουβέντες

Σιγά – σιγά οι ειδικοί άρχισαν να βγαίνουν από τα ντουλάπια τους κι εμείς αρχίσαμε να ακούμε εκ νέου περίεργες απόψεις που θυμίσουν θέατρο πλέον.

Βγήκε λοιπόν η πολύχρωμη κυρία και είπε ότι δεν είναι ανάγκη να κάνουμε και τα δύο εμβόλια μαζί. Γιατί να φορτωνόμαστε σε μια μέρα; Περίεργο δεν είναι; Η ίδια φώναζε επί πανδημίας ότι μπορούμε να λαμβάνουμε και τα δύο εμβόλια την ίδια μέρα αλλά σε άλλο χέρι.

Η ίδια συνέχισε  είπε και το εξής αμίμητο. Οι μακρόχρονοι εγκλεισμοί των παιδιών εξασθένησαν την άμυνα τους και τώρα νοσούν από την άτυπη αυτή πνευμονία. Τον λευκό πνεύμονα είπε, αν κατάλαβα καλά.

Δεν θα εξετάσω το ορθό ή όχι των δηλώσεων της. Θα ρωτήσω όμως την καλή αυτή κυριούλα:

τι μας έλεγε πριν πολλούς μήνες για τα εμβόλια;

ποιος επέβαλλε τους εγκλεισμούς που επικαλείται σήμερα;

Αμνησία;

Με ξεπερνάει ότι οι παχυλά αμειβόμενοι δημοσιογράφοι χασκογελούσαν και δεν την ρώτησαν τίποτε. Όπως και το ότι πλήθος κόσμου κάθεται και ακούει και την κυριούλα και τους δημοσιογράφους.

Ι. Καβαλιώτης, Παιδίατρος - Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης

loimoxi.blogspot.com

orthodoxostypos.gr

Εκ του ιστολόγιου: Το παρών ιστολόγιο δέχεται την ύπαρξη του Κορονοϊού και είναι υπέρ της τήρησης αποστάσεων, των αντισηπτικών και των μασκών (όπου κρίνει ο καθένας πως είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας), εκτός του ιερού χώρου της Εκκλησίας.
Είναι επιφυλακτικό ως προς τον εμβολιασμό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τις μέσο – μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Είναι επίσης επιφυλακτικό με την επιστήμη της Γενετικής.

Α.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρέμβαση Jamie Dimon (JP Morgan): Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις άρχισε – «Τρέχουμε» σενάρια που σοκάρουν

Η γεωπολιτική απασχολεί τον ελληνικής καταγωγής CEO της μεγαλύτερης τράπεζας στον κόσμο… (εξαιρουμένων των κινεζικών) Για γεωπολιτικά κύμα...