Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Είναι ο Τραμπ ελπίδα για την Ελλάδα;

Προσωπικά δεν ελπίζω ούτε στον Τραμπ, ούτε στον Πούτιν. Θεωρώ ότι στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι. Στην εξωτερική πολιτική υπάρχουν μόνον συμφέροντα. Αυτό το είδα στις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας, που ενώ ήταν καλές, μετά την κατάρριψη του πολεμικού αεροσκάφους της Ρωσίας, οι σχέσεις πήραν αρνητική τροπή, για να επανέλθουν σε θετική πορεία, λίγους μήνες μετά.
Οικονομικά πιστεύω ότι ο Τραμπ, λόγω της αλλαγής της οικονομική πολιτικής των Η.Π.Α. θα απομακρύνει το ΔΝΤ από την Ευρώπη για δύο λόγους. Βασικά οι ΗΠΑ είναι μέτοχος στο ΔΝΤ. Δεν θέλουν να δώσουν χρήματα σε μία χώρα με τόσο μεγάλο χρέος από όσο έχω καταλάβει από προεκλογικές δηλώσεις του Τραμπ. Αν κάποιο κράτος μας βοηθήσει, αυτό θα είναι επειδή έτσι θα το συμφέρει και όχι για κανένα άλλο λόγο.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, ο Τραμπ θέλει να χτυπήσει οικονομικά το ευρώ. Η απομάκρυνση του ΔΝΤ από την Ευρώπη, όπου συμμετέχει ως σύμβουλος με τεχνογνωσία σε οικονομικά θέματα, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο ευρώ.
Θρησκευτικά, θεωρώ πως στους σημερινούς καιρούς, ισχύει αυτό που είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
«Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα,  του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει.
Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα – και θα το δείτε – ότι δεν έχουμε μέρες. »
Απόσπασμα: vimaorthodoxias.gr
Νομίζω ότι τα λόγια του Γέροντα Παισίου είναι απολύτως ξεκάθαρα.
Akrovolistis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

««Eν τω κόσμω θλίψιν έξετε, αλλά θαρσείτε εγώ νενίκηκα τον κόσμο»»

Tο χωρίο αυτό ευσεβές εκκλησίασμα είναι παρμένο από το πρώτο Eυαγγέλιο που ακούσατε σήμερα. Eίναι οι αποχαιρετιστήριες λέξεις που είπε ο Kύρ...