Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Π.Ο.Υ. «Ο μολυσμένος αέρας που αναπνέουμε, χαρακτηρίζεται πλέον καρκινογόνος»!! Να ξαναρωτήσουμε: τι ψεκάζουν πάνω μας;

Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) : «Ο μολυσμένος αέρας που αναπνέουμε, χαρακτηρίζεται πλέον καρκινογόνος»!!
Σύμφωνα με το Athens Macedonian News Agency και τους Los Angeles Times (17/10/2013), o αέρας που αναπνέουμε είναι μολυσμένος από ουσίες που προκαλούν καρκίνο και πρέπει πλέον να χαρακτηρισθεί καρκινογόγος για τους ανθρώπους, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τον καρκίνο.

Η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC)επικαλέσθηκε δεδομένα  τα οποία δείχνουν ότι, το 2010, 223.000 θάνατοι σε όλο τον κόσμο από καρκίνο του πνεύμονα ήταν αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, και πρόσθεσε ότι υπάρχουν επίσης πειστικά στοιχεία πως η εν λόγω ρύπανση αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου της ουροδόχου κύστης. 
Αναρτήθηκε από byzantio στις 12:10 0 σχόλια https://www.blogger.com/img/icon18_email.gif
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013
Π. Αντώνιος Χρήστου: «Μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα  γιατί συμβαίνουν αυτά:
Οι φωτογραφίες είναι σήμερα το πρωί 26/9/2013 στις 10.30 π.μ. από το κινητό μου τηλέφωνο στο Κοιμητήριο της Βούλας:

Κάποιοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις!!! »

Σχόλιο Αναβάσεων.  Εύλογα ο π. Αντώνιος Χρήστου αναρωτιέται τι ακριβώς συμβαίνει με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας αφού κάθε λογικός άνθρωπος βλέπει με τα ίδια του τα μάτια, με την άδεια των κατοχικών κυβερνήσεων να γεμίζουν τους ελληνικούς ουρανούς με άγνωστες επικίνδυνες χημικές ουσίες.
Στην τελευταία ερώτηση του π. Αντωνίου, η απάντηση είναι ότι κανείς ποτέ δεν πρόκειται να απαντήσει.
Σαν ιστολόγιο καταφέραμε στις 28 Ιουνίου του 2011 να φέρουμε το θέμα στην βουλή μέσω του μοναδικού βουλευτού που δέχτηκε να συνεργαστεί, ( Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη με θέμα:«Αυξανόμενοι αεροψεκασμοί στον εθνικό εναέριο χώρο»
αλλά και (Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη που αφορά την μόλυνση του Αττικού ουρανού από σωματίδια αρσενικού!)
Μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει κανείς, ούτε και πρόκειται να απαντήσει όπως συμβαίνει και σε άλλα ξένα Κοινοβούλια. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση σε επίδειξη ισχύος!
Πατήστε για περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς θα ήταν να δουλεύατε 4 μέρες την εβδομάδα

Εταιρία στη Νέα Ζηλανδία μείωσε για δύο μήνες τα ωράρια των εργαζομένων της και είδε την αποδοτικότητά τους να αυξάνεται κατακόρυφα. Γ...