Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Η Γαλλία έγινε η πρώτη χώρα στο κόσμο που το Σύνταγμά της προβλέπει «δικαίωμα» των γυναικών να σκοτώνουν τα παιδιά τους

Ο πρόεδρος της χώρας δήλωσε πως «η κίνηση αυτή αποτελεί «Γαλλική υπερηφάνεια»  Γιατί όμως;

Από το «Αφήστε με να ζήσω!»

Με μια άνευ προηγουμένου απόφασή της η Γαλλική Βουλή ψήφησε την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας του 1958, ώστε να περιλάβει το «δικαίωμα» στην άμβλωση. Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που συμπεριέλαβε το «δικαίωμα» στην άμβλωση στο Σύνταγμά της,  προκειμένου να κατοχυρωθεί η «εγγυημένη ελευθερία» των γυναικών, να σκοτώνουν τα παιδιά τους πριν γεννηθούν. Το Σύνταγμα, ο νόμος - πυξίδα για τη πορεία του κράτους κατάντησε αντί να εξασφαλίζει το δικαίωμα του ανθρώπου στη ζωή να προσυπογράφει το θάνατό του.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 780 - 72 και ο πρόεδρος Emmanuel Macron χαρακτήρισε την κίνηση ως «Γαλλική υπερηφάνεια».  

Το «δικαίωμα» στην άμβλωση έχει κατοχυρωθεί νομικά από το 1975, αλλά οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι περίπου το 85% του κοινού υποστήριξε την τροποποίηση του συντάγματος για να προστατεύσει επιπλέον το «δικαίωμα» τερματισμού της εγκυμοσύνης. Η φωνή της εκκλησίας και η αντιπολίτευση δεν εισακούστηκαν.

Πριν από την ψηφοφορία, στο ίδιο ύπουλο μήκος κύματος, ο πρωθυπουργός  Gabriel Attal δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι το δικαίωμα στην άμβλωση παραμένει «σε κίνδυνο» και «στο έλεος των υπευθύνων λήψης αποφάσεων». Και πρόσθεσε: «Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: «το σώμα σας ανήκει σε εσάς και κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει για εσάς».

Σε μια απόφαση του 2001, το Συνταγματικό Συμβούλιο της Γαλλίας , υπεύθυνο για τις αναθεωρήσεις του Συντάγματος, είχε στηρίξει την έγκρισή του για την νομιμοποίηση της άμβλωση στην έννοια της ελευθερίας όπως κατοχυρώθηκε στη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του 1789, η οποία αποτελεί τεχνικά μέρος του συντάγματος.

Η Γαλλική κυβέρνηση νομιμοποίησε την αυτοκτονία της Γαλλίας. Σειρά από εσκεμμένες παρανοήσεις, πολιτικοί συμβιβασμοί, νομικές παρερμηνείες και διαστρεβλωμένα «δικαιώματα» οδήγησαν στο να θεωρηθεί Συνταγματικό δικαίωμα της γυναίκας  στη Γαλλία η θανάτωση των μικρών αγέννητων παιδιών της. Από πού πηγάζει το αυθαίρετο δικαίωμα να σκοτώνεις το παιδί σου; Γιατί έπρεπε να υπάρχει εγγυημένη ελευθερία σε αυτό; Ποιόν εξυπηρετεί η άνευ ορίων προστασία του φόνου, της γυναικείας κακοποίησης, της ερήμωσης της χώρας; Γιατί χαίρονται και αγκαλιάζονται οι γυναίκες; Επειδή τα σώματά τους έγιναν τα «συνταγματικά κουρέλια» των ανδρών και το κράτος θα σκοτώνει τα μωρά τους;  Τί σχέση έχει η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του 1789 και γιατί πρέπει η άμβλωση να κάνει κάποιον περήφανο κ. Μακρόν; Γιατί κ. Gabriel Attal έπρεπε η Βουλή να είναι πάνω από τους «υπεύθυνους λήψης αποφάσεων» και να προλαμβάνει τις ετυμηγορίες τους;

Λυπούμαστε ειλικρινά για τα παιδιά  αυτής της χώρας, γεννημένα και αγέννητα, για τις γυναίκες, για τις οικογένειες, για όλο το δυστυχή κόσμο της Γαλλίας γιατί σήμερα οι  πολιτικοί τους πρόδωσαν και  κατοχύρωσαν και Συνταγματικά την αυτοκτονία της χώρας τους.

πηγή: afistemenaziso.gr

makkavaios.blogspot

Η φωτογραφία είναι από το ιστολόγιο: makkavaios.blogspot

Εκ του ιστολόγιου: Ακόμη μία Υπερηφάνεια. Μετά τις «Παρελάσεις Υπερηφάνειας», έχουμε τώρα τη «Γαλλική Υπερηφάνεια» λόγω του ότι επιτρέπεται να Δολοφονούν, να κάνουν Εκτρώσεις στα Αγέννητα Παιδιά, ΠΟΙΟ συγκεκριμένα στις Αγέννητες Ψυχές.

Προσέξτε αγαπητοί, πρόκειται για Αγέννητες Ψυχές. Μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε αυτό; Τις στέλνει ο Δημιουργός μας ο Τριαδικός Θεός και εμείς τις αφαιρούμε τη ζωή τους. Δεν έρχονται τυχαία ή με δική μας δυνατότητα οι ψυχές. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια, όμως ο Θεός τις στέλνει.

Στην Νέα Εποχή των Σοδόμων και των Γομόρρων, τα αμαρτήματα, έχουν γίνει «δικαιώματα» και «υπερηφάνεια». Φυσικά ο Θεός δε θα αφήσει αυτήν την κατάσταση έτσι.

Στη Γαλλία της Υπερηφάνειας, επειδή Συνταγματικά πλέον μπορεί να δολοφονούν Αγέννητες Ψυχές, υπήρξαν από τους 780 Γάλλους Βουλευτές, 72 που ψήφισαν κατά των εκτρώσεων.

Στην Ελλάδα, της Ορθοδοξίας, υπάρχουν 300 Βουλευτές που και οι 300 δέχονται τις εκτρώσεις. Δεν είναι δικαιολογία πως όταν έγιναν βουλευτές ο νόμος αυτός είχε πλέον ψηφιστεί.

Όταν πρόκειται για Ψυχές, δεν υπάρχει αγαπητοί Βουλευτές Χριστιανοί (εντός και εκτός εισαγωγικών) και μη Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δικαιολογία.

Δεν έχει γίνει θέμα η Έκτρωση για να «δείξετε», πόσο «ευαίσθητοι» είσαστε. Αν γίνει θέμα και ζυγίσετε προς τα που γέρνει το πολιτικό ώφελος, θα κάνετε τους «Ήρωες» ή θα σιωπήσετε, όπως κάνετε τώρα.

Για αυτό όταν μου λένε πως η Αποχή από τις Εκλογές, δεν είναι καλό πράγμα για τη «Δημοκρατία», προτιμώ την αποχή. Γιατί αγαπητοί, κανείς ΔΕΝ νοιάζεται για τις Αγέννητες Ψυχές. Για τα Δικαιώματα του Αγέννητου Παιδιού.

Σε ποια Δημοκρατία όλοι έχουν δικαιώματα (μέχρι και τα τετράποδα έχουν δικαιώματα και υπάρχουν και καλώς, νόμοι που τα προστατεύουν) και δεν έχουν Δικαιώματα τα Αγέννητα Παιδιά;

Ειλικρινά, αισθάνομαι άσχημα που Γάλλοι Βουλευτές ψήφισαν «Όχι» στις Εκτρώσεις και Έλληνες Βουλευτές, κρύβονται πίσω από το ότι, «ο νόμος αυτός έχει πλέον ψηφιστεί». Σοβαρά; Και αισθάνεσθε όμορφα που ενώ μπορείτε να δηλώσετε την αντίθεσή σας και τη βούλησή σας να ανατραπεί ο νόμος, εσείς κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας;

Η ίδια σιωπή υπάρχει και από την Εκκλησία. Συγνώμη αγαπητοί Κληρικοί; Σκοπός σας δεν είναι η Σωτηρία της Ψυχής; Στη Σωτηρία της Ψυχής υπάρχει διάκριση για το αν η ψυχή αυτή είναι Γεννημένη ή Αγέννητη;

Εσείς οι Προοδευτικοί, που συνήθως είσθε Σοσιαλιστές, θεωρητικά δηλαδή, οδεύετε προς τον Κομμουνισμό, τη Λαϊκή Δημοκρατία (σε αντίθεση με την Αστική Δημοκρατία που έχουν τα Δημοκρατικά Κράτη), είστε ο προθάλαμος προς τον Κομμουνισμό.

«Στον σοσιαλισμό η κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής αντικαθιστά σταδιακά την ιδιωτική ιδιοκτησία .[εκκρεμεί παραπομπή] Η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών υπήρξε το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος στην παγκόσμια ιστορία. Κατά τον Καρλ Μαρξ, η μετάβαση στον ολοκληρωμένο κομμουνισμό περιλαμβάνει μια περίοδο κρατικής διαχείρισης, η οποία υπηρετεί την εργατική τάξη και προωθεί την εξαφάνιση της ατομικής ιδιοκτησίας. Η μεταβατική αυτή περίοδος είναι ο σοσιαλισμός».

el.wikipedia.org

Ένα χαρακτηριστικό του Σοσιαλισμού, είναι η Αναδιανομή του Εισοδήματος, υπέρ των Ασθενέστερων Οικονομικά Στρωμάτων, το Κοινωνικό Κράτος, η Αλληλεγγύη, το Κράτος Πρόνοιας. Αυτά φυσικά οι Φιλελεύθεροι δε θέλουν να τα ακούν, αν και προσπαθούν να μας πείσουν πως υπάρχει ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός, πράγμα που δε συμβαίνει.

Μιλάτε για Αλληλεγγύη. Πως την εννοείται την Αλληλεγγύη. Να σας θυμίσω πως τάσσεστε υπέρ των Εκτρώσεων. Δηλαδή, είστε Αλληλέγγυοι προς τις γυναίκες που δε μπορούν να κρατήσουν ένα παιδί λόγω οικονομικών κυρίως λόγων, λέγοντάς τες, να κάνουν έκτρωση;

Μα εσείς οι Προοδευτικοί, οι Σοσιαλιστές, είστε και υπέρ του Ανθρωπισμού. Πως παίρνετε μία τόσο Απάνθρωπη θέση και αντί να Στηρίξετε τη γυναίκα που αδυνατεί Οικονομικά ή Κοινωνικά να κρατήσει το παιδί, της λέτε να το Δολοφονήσει; Είστε βασικά κατά των φόνων και υπέρ της Ειρήνης.

Αναφέρθηκα στην Αναδιανομή του Εισοδήματος υπέρ των Ασθενέστερων Οικονομικά Τάξεων. Δηλαδή, με νόμους, μέσω βασικά της φορολογίας, οι πλούσιοι να πληρώνουν περισσότερα χρήματα στο δημόσιο και αυτά να πηγαίνουν σε Δημόσια Υγεία και Παιδεία.

Γιατί λοιπόν αντί να υποστηρίζετε τις Εκτρώσεις δεν δίνεται Αγώνες για τη Δημιουργία Ορφανοτροφείων και Δομών που θα στηρίζουν όσες γυναίκες δε μπορούν να στηρίξουν οικονομικά ή κοινωνικά (μπορεί να φοβούνται μην το μάθει η οικογένειά τους ή το χωριό, ή η γειτονιά και τις απορρίψουν) την εγκυμοσύνη τους;

Αντ’ αυτού εσείς οι Κοινωνικά Ευαίσθητοι, οι Αλληλέγγυοι, οι Ανθρωπιστές, λέτε τις γυναίκες να κάνουν κάτι Απάνθρωπο: Να σκοτώσουν το παιδί που κυοφορούν, γιατί το σώμα τους τους ανήκει.

Μα είστε σοβαροί πως το σώμα τους ανήκει, όταν είστε στον προθάλαμο του Κομμουνισμού, όπου ο Παραγωγικός Συντελεστής, Εργασία που ανήκει στον Άνθρωπο, εσείς το απαγορεύεται και τον μεταφέρεται στο «Πατερούλη» – Κράτος;

Να σας το πως ποιο απλά. Στον Κομμουνισμό όπου θέλετε ως Σοσιαλιστές να οδηγήσετε την Κοινωνία, ο κάθε Άνθρωπος ΔΕΝ αποφασίζει εκείνος που θα διαθέσει τον Παραγωγικό Συντελεστή που λέγεται Εργασία, όπου εκείνος νομίζει. Δε θα εργαστεί ο κάθε άνθρωπος και πολίτης της Κοινωνίας, όπου εκείνος θέλει, αλλά όπου θα Διατάξει το Κράτος, αφού όλοι οι Παραγωγικοί Συντελεστές (Φύση, Εργασία, Κεφάλαιο) είναι Κρατικοί, ανήκουν στο Κράτος. Στο Κράτος ανήκουν: η γη, τα σπίτια, τα εργοστάσια, τα μαγαζιά, εκείνο αποφασίζει που θα δουλέψει ο καθένας χωρίς φυσικά να τον ρωτήσει αν το θέλει.

Ποιο απλά. Εσείς οι Σοσιαλιστές δεν δίνεται το δικαίωμα στους πολίτες να κάνουν τη δουλειά που εκείνοι θέλουν, αλλά τους λέτε εσείς ποια δουλειά θα κάνουν. Εσείς τους λέτε που θα μείνουν γιατί δεν υπάρχει Ατομική Ιδιοκτησία. Τους βάζετε να μένουν στις γνωστές Εργατικές Κατοικίες, κάτι θηριώδη Κτιριακά Συγκροτήματα (τα βλέπουμε τα κτίρια αυτά στους βομβαρδισμούς της Ουκρανίας που είναι αυτά τα κτίρια τα απομεινάρια του Κομμουνισμού), όπου στοιβάζετε οικογένειες σε μικρά διαμερίσματα.

Ενώ λοιπόν είστε τόσο ευαισθητοποιημένοι με τους πολίτες και για όλα εσείς φροντίζετε για αυτούς, γιατί στο θέμα των Γεννήσεων, προτιμάτε την εύκολη λύση που είναι ο φόνος του Αγέννητου Παιδιού;

Εσείς οι Προοδευτικοί, οι Σοσιαλιστές, λέτε πως στη Γυναίκα της ανήκει το σώμα της, όταν εσείς στο Σοσιαλισμό, αποφασίζατε που και πόσο θα εργάζεται η γυναίκα;

Αρκετά με την υποκρισία σας. Δε θέλετε να γίνετε κακοί με τους έχοντες, να κάνετε αναδιανομή του εισοδήματος και να στηρίξετε τις εγκύους που αδυνατούν να ζήσουν τα παιδιά που κυοφορούν. Βγάζετε δικαιολογίες που στα Σοσιαλιστικά Καθεστώτα δεν τις τηρούσατε. Δεν σεβαστήκατε το σώμα κανενός αγαπητοί και τους στέλνατε, Άνδρες και Γυναίκες με τα Παιδιά τους, στη Σιβηρία στους μείον 30 βαθμούς.

Θα πάω τώρα στο αντίπαλο δέος τον Φιλελευθερισμό ή Νεό-φιλελευθερισμό. Ο Νεοφιλελευθερισμός διαφέρει στο ότι δίνει υπερεξουσίες στις Τράπεζες, πράγμα που το ζούμε.

Αν στο Σοσιαλισμό και Κομμουνισμό όλα ήταν Κρατικά, στον Φιλελευθερισμό (Καπιταλισμό), όλα είναι ιδιωτικά, όμως, δημιουργούνται τα επιχειρηματικά μεγαθήρια (πολυεθνικές) που εκείνες ασκούν πολιτική, έχοντας για υπαλλήλους τους, τους βουλευτές που ο κόσμος νομίζει πως ψηφίζει για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του πολίτη.

Αν στον Κομμουνισμό σε στέλνανε στη Σιβηρία στον Φιλελευθερισμό δεν το κάνουν. Είναι ευγενικοί. Με τους εργατικούς νόμους που ψηφίζουν, την έλλειψη δημόσιας υγείας και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίες, σε αναγκάζουν να πεθάνεις. Ή να αυτοκτονήσεις, όμως: Αν τους ζητήσεις ένα σχοινί για να κρεμαστείς, δεν τους νοιάζει που θα κρεμαστείς και θα χάσεις τη ζωή σου. Τους νοιάζει να τους πληρώσεις την αξία του σχοινιού. Δε στο δίνουν τζάμπα. Είναι αυτό που λένε: «Ο τζάμπας πέθανε».

Λένε Δημοσιογράφοι, ή μάλλον Αναρωτιούνται, «πως γίνεται η Ν.Δ., ένα κόμμα Συντηρητικό να υποστηρίζει τους ΛΟΑΤΚΙ;». Αγαπητοί, πως γίνεται να μην ξέρετε τα βασικά από τις Οικονομικές Θεωρίες;

Ποιος είναι ο σύγχρονος υπέρμαχος του Φιλελευθερισμού; Δεν ξέρετε; Δεν έχετε ακούσει από άλλους Δημοσιογράφους, να επαινούν τον: Μίλτον Φρίντμαν; Βασικά παπαγαλίστικα τον επαινούν, γιατί ξέρουν ένα, δύο πράγματα για αυτόν, τον οικονομολόγο και τίποτα παραπάνω.

Τι υποστηρίζει ο σύγχρονος υπέρμαχος και βραβευμένος με το Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών:

«Πολιτική για τα ναρκωτικά

Ο Φρίντμαν υποστήριξε επίσης ελευθεριακές πολιτικές, όπως την νομιμοποίηση των ναρκωτικών και της πορνείας. Κατά τη διάρκεια του 2005, ο Φρίντμαν και περισσότεροι από 500 άλλοι οικονομολόγοι υποστήριξαν τις συζητήσεις σχετικά με τα οικονομικά οφέλη από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας

Δικαιώματα ΛΟΑΤ

Ο Φρίντμαν ήταν επίσης υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων[85][86]. Συγκεκριμένα υποστήριξε τον γάμο των ατόμων του ιδίου φύλου, λέγοντας για το θέμα, «δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε διάκριση εις βάρος των ομοφυλόφιλων»[

Υποχρεωτική στράτευση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Φρίντμαν ήταν βασικός υποστηρικτής ενός εθελοντικού στρατού, δηλώνοντας ότι η υποχρεωτική στράτευση δεν ήταν συμβατή με μια ελεύθερη κοινωνία[76][77]. Στο έργο του «Καπιταλισμός και Ελευθερία» υποστήριξε ότι η υποχρεωτική στρατολόγηση είναι άνιση και αυθαίρετη και εμποδίζει τους νέους άνδρες να διαμορφώσουν τη ζωή τους όπως θέλουν[78]. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας Νίξον ήταν επικεφαλής της επιτροπής που είχε αποστολή να ερευνήσει τη μετατροπή σε ένα σώμα ενόπλων δυνάμεων αποτελούμενο από εθελοντές/ επαγγελματίες. Αργότερα δήλωνε ότι ο ρόλος του στην κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το επίτευγμα, για το οποίο ήταν πιο υπερήφανος[28]. Ο Φρίντμαν πίστευε, ωστόσο, ότι ένα κράτος μπορούσε να υποχρεώσει τους πολίτες του σε στρατιωτική εκπαίδευση, ώστε να είναι έφεδροι για την περίπτωση πολέμου[78]».

el.wikipedia.org

Όταν τα Παπαγαλάκια λένε να πάω να ψηφίσω, αναρωτιέμαι αν γνωρίζουν τα παραπάνω.

Ό,τι και να ψηφίσεις στη Νέα Εποχή, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο που μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει από όλους αυτούς που επί δεκαετίες, σχεδίαζαν αυτό το σημερινό χάος της διαστροφής.

Είτε Δεξιά, είτε Αριστερά κοιτάξετε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επίθεση σε κάθε τι Χριστιανικά Ορθόδοξο και νομιμοποίηση των παθών.

Απλώς η κάθε πλευρά τα λέει με μεγάλη ομολογουμένως τέχνη, διαφορετικά. Το ίδιο όμως εννοούν και ας φαίνεται πως διαφωνούν.

Μας το δείχνουν έτσι και αλλιώς στην πράξη, όταν παίρνουν τη διακυβέρνηση των κρατών στα χέρια τους.

Α.Η. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είπε ένας Γέροντας: «Εκείνος που φανερώνει τα καλά του έργα και τα κάνει γνωστά στον κόσμο......

Είπε ένας Γέροντας: «Εκείνος που φανερώνει τα καλά του έργα και τα κάνει γνωστά στον κόσμο, μοιάζει με τον σποριά που ρίχνει τον σπόρο στην ...