Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Κλίμα Μαζικής Παραπληροφορήσεως

“Πότε ακριβώς άλλαξε η «υπερθέρμανση του πλανήτη» σε «κλιματική αλλαγή»; Πώς εξηγούν την αλλαγή τα ΜΜΕ που τώρα χρησιμοποιούν τον όρο «κλιματική αλλαγή» στην θέση του όρου «υπερθέρμανση του πλανήτη»; Η αλλαγή στην ορολογία μαρτυρά πολλά περισσότερα από όσα οι εξτρεμιστές των «πράσινων» ΜΚΟ και των ΜΜΕ θα ήθελαν να καταλάβουμε.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Του Ναπολέοντος Λιναρδάτου*
Λέγεται ότι η αλλαγή στην ορολογία επήλθε γιατί ο όρος «υπερθέρμανση του πλανήτη» περιγράφει την αιτία και ο όρος «κλιματική αλλαγή» περιγράφει το αποτέλεσμα. Δηλαδή η υπερθέρμανση του πλανήτη οδηγεί στην κλιματική αλλαγή. Βέβαια, αυτό δεν εξηγεί πως για ένα μεγάλο διάστημα η υπερθέρμανση του πλανήτη περιέγραφε το αποτέλεσμα.
Αν «πράσινοι» ακτιβιστές είχαν για δεκαετίες μπλέξει μια απλή και βασική ορολογία, γιατί θα πρέπει να τους εμπιστευθεί κάποιος ότι έχουν κατανοήσει ένα απίστευτα περίπλοκο φαινόμενο, όπως το κλίμα του πλανήτη.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἡ ἐξαγορά κοστίζει κάτι παραπάνω ἀπό τριάκοντα ἀργύρια

«Στήν ἐποχή μας παρατηρεῖται οἱ πνευματικοί ἄρχοντες τοῦ λαοῦ τοῦ Θεοῦ νά παρουσιάζουν ἔντονη ἀσυνέπεια στόν λόγο καί στίς πράξεις τους . Ὅμ...