Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Το Bataclan... δεν συνέβη ποτέ!

Του Θοδωρή Γιάνναρου
Μια συγγραφέας, γνωστή για τους αγώνες της κατά της αδικίας και της Ακροδεξιάς στη Γαλλία, η κα Σώτη Τριανταφύλλου, είχε  περιλάβει σε κείμενό της μια φράση που αποδίδεται στον Μάρκο Πόλο πως...  "Ο φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι". Ως εδώ... όλα καλά! 
Έλα μου, όμως, που κάποιος, κάποιου... "παρατηρητηρίου για ρατσιστικά εγκλήματα", ο οποίος έχει αφιερωθεί στο να υπερασπίζεται αυτούς που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον χριστιανισμό και τους χριστιανούς και οι οποίοι με το έτσι θέλω, εισβάλλουν στην Ελλάδα και μέσω αυτής στην Ευρώπη για να μείνουν,  μήνυσε τη συγγραφέα, που τώρα πρέπει να τραβιέται στα δικαστήρια για να αποδείξει τι; Για να αποδείξει πως το ισλάμ είναι βίαιο και "αλλοθρησκευτικοκομπλεξικό" και "επικίνδυνο"; 
Το πρόβλημα είναι πως τόσο οι Έλληνες όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων, εκτός μιας μικρής, ασήμαντης και πολύχρωμης μειοψηφίας, τύπου τέτοιων παρατηρητηρίων, όχι μόνο δεν θέλουν αυτούς τους ανθρώπους στη χώρα τους, αλλά χρειάζονται ίσως και... αντιισταμινική θεραπεία λόγω αλλεργίας, όταν κατανοήσουν την πραγματικότητα της "κουλτούρας" και των "επιθυμιών" των φανατικών οπαδών του ισλάμ! 
Δεν έρχονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη για να προσαρμοσθούν και να ενταχθούν στην κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμά μας, αλλά έρχονται για να μας επιβάλουν τα δικά τους με το έτσι θέλω, υποστηριζόμενοι από παράξενα συνονθυλεύματα αμφίβολων στοχεύσεων και σχεδιασμών αλληλέγγυων και ημιεπίσημων οργανώσεων και περίεργων παρατηρητηρίων που στήνονται εν μία νυκτί! 
Μήπως ο κύριος αυτός, που αυτοαποκαλείται προστάτης της μουσουλμανικής επέλασης, συμφωνεί με τα εγκλήματα των ανθρώπων αυτών στην Ελλάδα, όπως π.χ. στις κλειτοριδεκτομές που λαμβάνουν χώρα σε δεκάδες καταυλισμούς και στέκια μουσουλμάνων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα; Κύριε του παρατηρητηρίου, που δεν γνωρίζω, ούτε θέλω να γνωρίσω το ισλάμ δεν ενοχλείται, ούτε ενοχλήθηκε ποτέ, απο τα ποτάμια του αίματος που έρρευσαν και ρέουν σε περιοχές που ελέγχουν ή στοχεύουν να ελέγξουν! 
Ξέρετε, οι διαφορές μεταξύ μας είναι τεράστιες και αγεφύρωτες! Εμείς ποτέ δεν θα στείλουμε βομβιστές αυτοκτονίας να σπείρουν τον όλεθρο στους αμάχους του εχθρού μας, ούτε θα καταλάβουν επιβατικά αεροπλάνα για να τα ρίξουν πάνω σε πόλεις σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους όλων των θρησκειών, όπως την 11η Σεπτεμβρίου. 
Ο χριστιανισμός, κύριε του παρατηρητηρίου, που παρατηρεί για να παρατηρεί και να μας υποχρεώνει να παρατηρούμε τις παρατηρήσεις του... παρατηρητηρίου, που μέχρι χθες την ύπαρξή του ούτε που γνωρίζαμε, έχει μπέσα και ανθρωπιά, παρ' όλα τα όποια τραγικά λάθη κάποιων στο παρελθόν! 
Οι χριστιανοί έχουν αισθήματα και λογικό ειρμό σκέψης, που λείπουν δυστυχώς από τους πιστούς του ισλάμ! 
Ποτέ σε χριστιανική χώρα, κύριε του παρατηρητηρίου, δεν θα δεις δημόσιες εκτελέσεις, στις οποίες, όμως, οι... "μετριοπαθείς" σπρώχνονται με μανία για να βρουν καλή θέση μπας και χάσουν... τη μαγεία της ροής του αίματος μετά τη σφαγή του θύματος, με τα παιδιά στις πρώτες θέσεις των υπαίθριων θεωρείων, για να εκπαιδεύονται! Ποτέ σε χριστιανική χώρα οι γυναίκες δεν έχουν υποστεί τέτοιους εξευτελισμούς και βία απο τους άρρενες συγγενείς ή συζύγους τους... Ποτέ δεν βρίσκονται υπό περιορισμό στην οικία τους και δεν τους επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν, πόσω μάλλον να συνομιλήσουν με άτομα του άλλου φύλου, και αν κυκλοφορήσουν σκεπάζουν το σώμα τους με πολλά στρώματα μπούρκας, μη και κάποιος δει ότι πρόκειται για θηλυκή ύπαρξη... Τόση η ξεφτίλα!... Ποτέ, κύριε του περίεργου αυτού παρατηρητηρίου, δεν θα βρείτε σε ευρωπαϊκή ή, τέλος πάντων, σε χώρα του προηγμένου κόσμου εκτελέσεις γυναικών διά λιθοβολισμού, επειδή τόλμησαν να ερωτευθούν... χωρίς έγκριση! 
Ποτέ σε χριστιανική χώρα ή άλλη του πολιτισμένου κόσμου δεν θα βρείτε θέατρα εκτέλεσης ομοφυλοφίλων με παραληρούν κοινό, όπου τους πετούν από πολυκατοικίες, επειδή απλά είναι διαφορετικοί και αν τύχει και επιζήσουν τους λιθοβολούν μέχρι να βεβαιωθούν πως δεν έχουν πια κανένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό πάνω τους! 
Ποτέ σε πολιτισμένη χώρα, κύριε παρατηρητά, δεν θα δείτε να κόβεται το χέρι ενός παιδιού επειδή έκλεψε ένα καρβέλι ή μια πατάτα! 
Εγώ αυτούς τους κατά λάθος ανθρώπους, που προβαίνουν σ' αυτές τις φρικαλεότητες, τους ονομάζω "γουρούνια" και αδιαφορώ πλήρως για το επίθετο που εσείς θα τους προσδώσετε, στην αγωνιώδη προσπάθειά σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα... αλλά και εμμέσως να απειλήσετε (!) τους διαφωνούντες! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τους σκοπούς σας και την όποια λογική σας... Αν στόχος σας είναι να μας εκφοβίσετε, πιστεύω ότι έχετε ήδη αποτύχει παταγωδώς! Αλήθεια, ποιος νομίζετε πως είστε, κύριε του παρατηρητηρίου;
Η ελευθερία του λόγου σ' αυτήν τη χώρα, που τυγχάνει να βρίσκεστε, δεν είναι δυνατόν να εξαρτάται απο τις ορέξεις διαφόρων γραφικών, που παρατηρούν, επειδή δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, από αμφιβόλου σκοπιμότητας παρατηρητήρια, στα οποία, ούτως ή άλλως, κανείς δεν δίνει και σημασία!
Μου άρεσε η αποδοχή εκ μέρους οπαδών αυτής της παράνοιας ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν μετριοπαθείς και ακραίοι ισλαμιστές! Πράγματι, ήταν όλοι τους τότε,αυτό που σήμερα ονομάζουμε "ακραίος ισλαμισμός", ή μη μου πείτε πως κατά τη διάρκεια  της Άλωσης τα δεκάδες χιλιάδες σφαγιασθέντα θύματα γλίστρησαν και έπεσαν!...
Όσα με φρίκη παρακολουθήσαμε και παρακολουθούμε στην τηλεόραση από την ασφάλεια του καναπέ μας, ήταν και τότε οι συνήθεις λατρεμένες πρακτικές αναμόρφωσης των ορδών του ισλάμ απέναντι στους κατακτημένους λαούς, ή μήπως διαφωνείτε και σ' αυτό; 
Το ισλάμ και οι στοχεύσεις του δεν αλλάζουν, όσα χρόνια και αν περάσουν, όσους supporters & promoters και αν επιστρατεύσει, όσα παρατηρητήρια και αν δημιουργηθούν!
Πώς νομίζετε ότι κατάφεραν να αλλαξοπιστήσουν τόσους χριστιανούς και ζωροάστρες... σε χρόνο πραγματικά ρεκόρ; 
Μα φυσικά υπό την απειλή της κοφτερής χατζάρας και των πάντα καινοτόμων μεθόδων εκτέλεσης και βασανισμού που παρακολουθήσαμε όσοι αντέξαμε, φυσικά, στο διαδίκτυο. 
Το γεγονός ότι άντεξε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία τόσους αιώνες αυτή την ανελέητη και απίστευτα μακελάρικη  επιθετικότητα του ισλάμ, προστατεύοντας τον πολιτισμό μας και τα επιτεύγματά του, είναι εκπληκτικό από μόνο του.
Το ακραίο ισλάμ είναι μια πραγματικότητα. Και οι αντιδράσεις  στην Ευρώπη, έναντι αυτού, από αυτούς που ονομάζουμε "μετριοπαθείς μουσουλμάνους", είναι ελάχιστες και ιδιαίτερα χλιαρές.
Επιπλέον, αν εσείς, αξιότιμε κύριε του άνευ αντικειμένου παρατηρητηρίου σας, θεωρείτε οτι κάποιος μουλάς, παπάς, ή ραβίνος έχει το δικαίωμα στο όνομα του οποίου Θεού ή δόγματος να ορίζει διά της βίας το πώς θα ζείτε, είναι δικαίωμά σας αναφαίρετο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι εμείς το συμμεριζόμαστε... Γιατί, όπως βλέπω, οι έχοντες την ελάχιστη δόση αξιοπρέπειας, θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον σφόδρα ενοχληθεί, για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερους χαρακτηρισμούς!
Επειδή διαφωνείτε με τις απόψεις της συγγραφέως... τις θεωρείτε ανακριβείς, τις καταγγέλλετε, προσπαθείτε να της απαγορευθεί ακόμα και να τις διατυπώνει, συμπεραίνοντας... με κάποιον παράξενο και αντιανθρώπινο δικό σας τρόπο ότι παρακινεί σε βία;  Αλήθεια, monsieur, ποιος άραγε ρώτησε για την άποψή σας! Εγώ, τουλάχιστον, πριν καν την ακούσω, θα την πέταγα στον καλάθι των αχρήστων...
Από εδώ και στο εξής, δηλαδή, θα δικάζεται κάποιος για τις απόψεις που διατυπώνει σε ένα άρθρο ή σε ένα βιβλίο; Λυπάμαι πολύ, κύριε παρατηρητά, αλλά σας θεωρώ πολύ "λίγο" για "big brother" και ειλικρινά μου προκαλείτε προσωπικά τον γέλωτα!
Υποστηρίζετε μετά βδελυγμίας πως δήθεν τη συγγραφέα, κα Τριανταφύλλου, "δεν την ενδιαφέρει να τεκμηριώσει την άποψή της για το ισλάμ'' με αυτό το βιβλίο, στο οποίο παραθέτει 17 σελίδες διεθνούς  βιβλιογραφίας. Ας μάθουν λοιπόν κάποιοι, που την θεωρούν ημίτρελη και ξενοφοβική, ότι στο Παρίσι  δίνει συνεχείς αγώνες κατά της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν και της "αδικίας"!
Όταν μας εξηγήσετε λοιπόν, κύριε παρατηρητά... του παράξενου παρατηρητηρίου, πως επιβίωσαν εκατομμύρια χριστιανών, ζωροαστρών και εβραίων στις μουσουλμανικές χώρες επί αιώνες, τότε θα έχει γίνει ένα καλό βήμα για την κατανόηση του απάνθρωπου και πραγματικά ξενοφοβικού και κομπλεξικού φαινομένου του ισλάμ που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς,  στις ζωές μας. Δεν επιλέξαμε εμείς να γνωρίσουμε το ισλάμ... Εκείνο ήρθε απρόσκλητο να μας αναμορφώσει... Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω! Λυπάμαι... και λίγος Steven Runciman δεν θα έβλαπτε, monsieur...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είναι λοιπόν η προσευχή κάτι αναγκαίο και πρωταρχικό στη ζωή μας

Μελέτημα 8ο «Η σωτηρία του ανθρώπου εξαρτάται από την προσευχή, γιατί τον ενώνει με τον Θεό. Όταν ο άνθρωπος είναι ενωμένος με τον Θεό, εί...