Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστημένοι από τα μέσα ενημέρωσης; Μπεεεεεε

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή! Εκτός αν είσαι δημοσιογράφος και υποχρεώνεσαι να διαβάζεις μονορούφι τα κυβερνητικά δελτία και τις απόλυτες ορέξεις του αφεντικού σου,  και να έχεις κλειδώσει, να έχεις πετάξει την άποψή σου στο υπόγειο, για να μπορέσεις να ζήσεις από αυτά που δίνει η κυβέρνηση στο μέσο που εργάζεσαι… 

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Η ντροπή, η αξιοπρέπεια, το φιλότιμο, η αλήθεια, η πραγματική εικόνα, η δημοκρατία, και η στάση υπέρ του πολίτη, πάνε περίπατο… Χαθήκαν  εντελώς.. Όσο μας πιστεύουν, όσοι μας πιστεύουν, ακόμα συνεχίζουμε το ίδιο βιολί. Δεν προσπαθούν καν να διαφοροποιήσουν τα δελτία ειδήσεων για να φαίνονται κάπως αλλιώς. Όλοι το ίδιο. Λες και βρίσκεσαι στη Σοβιετική Ένωση του 70, στη Χούντα του Πινοσέτ, ή στην  Βόρειο Κορέα. Καμία παρέκκλιση από αυτά που έστειλε το δελτίο τύπου της Κυβέρνησης. Ό,τι μπορέσουμε να αρπάξουμε, όσο υπάρχουμε ακόμα.

Γιατί κανένας δε λέει πως δεν υπάρχει πλέον πολίτης που να κρατά  στο χέρι εφημερίδα και ότι πουλάνε σαν τρελές οι τηλεοράσεις smart για να βλέπουν οι πολίτες από το διαδίκτυο ότι υπάρχει και εκεί τέλος πάντων, και όχι Ευαγγελάτο και Πορτοσάλτε και άλλες τέτοιες αποκρουστικές δυνάμεις.

Ακόμα βέβαια ο σανός πουλάει. Ενημερωμένοι βγαίνουν με την προπαγάνδα στο πρόσωπο κρυμμένο, με τα βρωμοπανιά  που τους επέβαλαν… Ό,τι πει ακόμα το γυαλί… Είμαι σίγουρος, πως αν αύριο τα πληρωμένα δελτία ειδήσεων πουν ότι ο ιός συσσωρεύεται στο  ανδρικό  μόριο,  αρκετοί θα πάνε να το κόψουν για να γλιτώσουν την ίωση.

Είστε ευχαριστημένοι με τα μέσα ενημέρωσης;; Μπεεεεε.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί πρέπει να υπάρχει εικονοστάσι στο σπίτι μας;

Στο Ορθόδοξο σπίτι πρέπει να υπάρχει εικονοστάσι με Την εικόνα του Χριστού, της Παν­αγίας και την εικόνα του αγίου πού ιδιαίτερα τιμά ή οικο...