Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ὁ παπα - Φάρος «εἰσήγαγε» τούς σοδομιστάς εἰς… Παράδεισον!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ «μοντέρνος» παπα-Φιλόθεος Φάρος, ὁ ὁποῖος μᾶς ἔχει συνηθίσει σὲ «ἀνατρεπτικὲς» δηλώσεις, ἀνάλαβε νὰ «φορέσει φωτοστέφανο» στοὺς ἀμετανόητους σοδομιστὲς καὶ νὰ τοὺς «μπάσει» στὸν Παράδεισο! Δεῖτε τί δήλωσε: «“Ξέρω ἀρκετοὺς ὁμοφυλοφίλους, ποὺ βιώνουν τὸν Παράδεισο, πολὺ περισσότερο ἀπὸ πολλοὺς Ἐπισκόπους, ποὺ εἶναι φραγκοφονιάδες”

Μὲ τὰ λόγια αὐτὰ ὁ π. Φιλόθεος Φάρος ἀπαντᾶ στὸ ἐρώτημα, ἐὰν ὑπάρχει χῶρος στὴν Ἐκκλησία καὶ στὸν Παράδεισο γιὰ τοὺς ὁμοφυλοφίλους, ὕστερα καὶ ἀπὸ τὶς ἀφοριστικὲς δηλώσεις κάποιων Ἱεραρχῶν μὲ ἀφορμὴ τὴν πρόσφατη ἀπόφαση τῆς Κυβέρνησης γιὰ τὴν ἐπέκταση τοῦ “Συμφώνου Συμβίωσης” καὶ γιὰ τὰ ὁμόφυλα ζευγάρια. “Τὸ Σύμφωνο Συμβίωσης εἶναι κρατικὸ θέμα”, τονίζει σὲ συνέντευξή του. […]

“Ὁ λόγος γιὰ τὸν ὁποῖο γίνεται ὅλη αὐτὴ ἡ φασαρία εἶναι, γιὰ νὰ κρύψουμε τὸ γεγονὸς ὅτι ἐμεῖς… καὶ ἐρωτικὰ δὲν εἴμαστε καθαροὶ ἀπὸ ρύπου” τονίζει καὶ σὲ ἄλλο σημεῖο ἐπισημαίνει: ‘Ὅσο περισσότερο φωνάζουμε γιὰ κάποια ἁμαρτία, τόσο περισσότερο ἔχουμε κρυφὴ ζωή”. “Αὐτοί οἱ κληρικοί, ποὺ στρέφονται ἐναντίον τῶν ὁμοφυλοφίλων ἔχουν ὑπόψη τους πόσους “ὁμοφυλόφιλους” γάμους ἔχουν τελέσει;

Γιὰ τὴν ἀποτέφρωση τῶν νεκρῶν εἶπε: “Ὁ ἄνθρωπος ποὺ ζητάει ἀποτέφρωση εἶναι ἕνας ἄνθρωπος ὀργισμένος, ποὺ πιστεύει ὅτι δὲν ἔχει κάποιους νὰ παρηγορήσει μὲ τὸ μνῆμα του”»

(Ἱστ. Βῆμα Ὀρθοδοξίας)! Ὁ ἄνθρωπος ἔχει ξεφύγει ἐντελῶς! Ὁ Θεὸς νὰ τὸν ἐλεήσει!

πηγή:  orthodoxostypos.gr

makkavaios.blogspot

Εκ του ιστολόγιου: Αυτός ο ιερέας δήλωσε:

«“Ξέρω ἀρκετοὺς ὁμοφυλοφίλους, ποὺ βιώνουν τὸν Παράδεισο, πολὺ περισσότερο ἀπὸ πολλοὺς Ἐπισκόπους, ποὺ εἶναι φραγκοφονιάδες”»

Αυτός είναι ο Μετα – Πατερικός λόγος. Δε βασίζεται στα όσα μας έχουν πει οι Άγιοι Πατέρες μας και μας έχουν γράψει. Είναι ένας λόγος που θέλει να είναι αρεστός στον κόσμο, ένας λόγος κοσμικός που δεν βασίζεται στο Λόγο του Θεού, αλλά σε απόψεις υλιστικές, απόψεις που δικαιολογούν τα πάθη.

Δεν είναι αδύνατο να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στον Παράδεισο. Πολλοί αμαρτωλοί βρέθηκαν στον Παράδεισο.  Υπήρξε ο Ληστής στον Σταυρό. Ο ένας εκ των δύο. Διότι έδειξε Μετάνοια και Πίστη προς τον Εσταυρωμένο. Καθένας που θα δείξει ειλικρινή Μετάνοια και Πίστη βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Όμως ο εν λόγω ιερέας δε θέλει να βάλει το στοιχείο της Μετάνοιας, ως προϋπόθεση για τον Παράδεισο. Αντιθέτως, δίνει την εντύπωση πως μπορούμε Αμετανόητοι να γίνουμε δεκτοί. Αν γινόμασταν δεκτοί Αμετανόητοι τότε και οι δύο Ληστές που ήταν δεξιά και αριστερά του Ιησού Χριστού θα σωζόταν.

Και γιατί να αναφέρω μόνον τους δύο Ληστές; Ακόμη και ο Ιούδας θα σωζόταν. Αλλά και πάλι γιατί να αναφέρω τους παραπάνω. Οι Σοδομίτες δεν θα προκαλούσαν την Οργή του Θεού και την Τιμωρία τους από Εκείνον, αλλά αυτοί και αυτοί θα ήταν στον Παράδεισο μαζί με τον Θεοσεβούμενο Λωτ!!

Όμως να πάω και ποιο παραπέρα. Γιατί να υπήρχε ο Κατακλυσμός του Νώε; Όλοι εκείνοι που προκάλεσαν τον Θεό με την ανομία τους, θα ήταν και αυτοί σωζόμενοι και μπορεί να μην είχαμε και Κατακλυσμό.

Μα είναι δυνατόν όλα αυτά τα γεγονότα ένας ιερέας να μην τα γνωρίζει; Ίσως θεωρεί τον εαυτό του σοφότερο από τον Απόστολο Παύλο και τον Άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς που μας λέει ο τελευταίος:

«Η πορνεία, η ακαθαρσία, το πάθος, οι κακές επιθυμίες και η πλεονεξία, κάνουν τον άνθρωπο «Υιό» του διαβόλου. Και γενικά κάθε αμαρτία και κάθε πάθος, κάνει τον άνθρωπο «Υιό» του διαβόλου.

Και ο Θεός όσο και αν είναι ο Παν-αγαπών και ο Μοναδικός Φιλάνθρωπος, δεν μπορεί να «αγαπήσει» την αμαρτία και το κακό, γιατί αυτά είναι «η ριζική» αντίθεση στο ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ, στην ΦΥΣΗ ΤΟΥ

Γι’ αυτά έχει μόνο «οργή» και έχει σχετικά γραφεί.

«Αποκαλύπτεται γαρ οργή Θεού απ’ ουρανού επί πάσαν ασέβειαν και αδικίαν ανθρώπων των την αλήθειαν εν αδικία κατεχόντων» (Ρωμ. 1,18)»

("Προς Κολασσαείς Επιστολή Αποστόλου Παύλου", Αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς, σ. 122-123)

sostis.gr»

Όσα γράφω είναι βασισμένα στους Θεοφώτιστους Αγίους Πατέρες μας. Ο εν λόγω ιερέας τα όσα λέει, από τη στιγμή που είναι αντίθετα προς τα όσα μας λένε οι Άγιοι Πατέρες, είναι σε πλάνη.

Σχετικά αν το κατανόησα σωστά με το αν ένας ιερέας έχει παντρέψει έναν «ομοφυλόφιλο» με μία γυναίκα. Ο πάτερ Φάρος, γνωρίζει αν αυτός ο «ομοφυλόφιλος» έχει Πνευματικό και πολεμάει το πάθος του και θέλει να προχωρήσει τη ζωή του χωρίς αυτό;

Κάτω από τον Σταυρό αγαπητέ εκτός από τον Ιησού Χριστό το πλήθος κατηγορούσε και τους Ληστές, αγνοώντας πως ο ένας από τους δύο είχε Μετανοήσει.

Ξεκάθαρα πράγματα και ελπίζω να μην πάρουν οι πιστοί στα σοβαρά τις ασυναρτησίες του.

Α.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Μυροφόρων (Αγ. Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Κριμαίας)

Ὁ Θεὸς προόρισε τὴ γυναίκα γιὰ ἕνα συγκεκριμένο ἔργο . Τὴ γυναίκα, καὶ ὄχι τὸν ἄνδρα. Τὸ ἔργο αὐτὸ διαφέρει πολὺ ἀπὸ ἐκεῖνο, γιὰ τὸ ὁποῖο εἶ...