Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Η Αγρια Δύση στη δύση της

Οι ιστορικοί είναι πεπεισμένοι εδώ και πολλά χρόνια. η ιστορία το απέδειξε. Όλες οι αυτοκρατορίες κάποτε καταρρέουν από την αλαζονεία τους, τη μεγαλομανία τους, την υπεροψία τους, και την άποψή τους ότι όλοι οι άλλοι είναι σκλάβοι, που θα τους υπηρετούν εσαεί. Ήδη δεν ακούγεται και πολύ πλέον, ότι οι Ηνωμένες πολιτείες είναι ο αρχηγός του πλανήτη.

Ήδη είναι ανέκδοτο ότι έχουν για αρχηγό έναν πρόεδρο που θέλει “τρεις νοσοκόμες και ένα μόνιμο γιατρό” (Ζαμπέτας). Πλανητάρχης, διοικητής του πλανήτη είσαι όταν νιώθεις άνετα στο θρόνο σου και δεν τρέχεις να ανάψεις φωτιές στον πλανήτη, μπας και δουλέψουν οι βιομηχανίες όπλων της χώρας σου. Το να πας να χώσεις πυραύλους στη μύτη της Ρωσίας και να βάζεις όλα τα υποχείρια της Ευρώπης να πολεμάνε, δεν σε κάνει πλανητάρχη, σε κάνει έναν τσαρλατάνο που ψάχνει μέσα από φασαρίες μπας και βρει τρόπο να επιβιώσει..

Όταν έχεις απέναντί σου χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα, και πολλές άλλες, και σε βρίζει όλος ο πλανήτης, κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου. Όταν όπου πόλεμος και το φυτίλι είναι δικό σου, πάλι σημαίνει σαν να μη στέκεσαι καλά… Και φυσικά ακόμα πιο πολύ, όταν σκοτώνει η χωρά μονή της τους προέδρους της, με τα δικά της πυρά, τότε το ποιόν σου δεν χρειάζεται πλέον καμιά περαιτέρω εξήγηση.

Μια Ευρώπη εντελώς ανυπόληπτη και σχεδόν διαλυμένη, που εκτελεί απλώς τις διαταγές της ξεχαρβαλωμένης αυτοκρατορίας, οι λαοί δεν είναι μακριά να τα πετάξουν όλα, και μαζί τις αλυσίδες του ΝΆΤΟ και όλων των σάπιων κατεστημένων…

Πόσο να τους κρατήσεις μαντρωμένους με πανδημίες και κλιματικές αλλαγές, και να τους κάνεις να πιστεύουν ότι θα του σώσουν τα χάρτινα καλαμάκια και ο Μπάιντεν σαν “δημοκρατικός”; Έλα ντε!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

freepen.gr

Εκ του ιστολόγιου: Υπάρχουν κάποια γεγονότα. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης (ενός καθεστώτος χωρίς δημοκρατία, με εθνοκαθάρσεις, με εξορίες στη Σιβηρία κλπ) η μόνη υπερδύναμη στον πλανήτη ήταν οι Η.Π.Α.

Οι Η.Π.Α. δεσμεύτηκαν να μην εντάξουν στο Ν.Α.Τ.Ο. τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ. Δεν τήρησαν αυτήν τη συμφωνία και ενέταξαν τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ, εγκαθιστώντας εκεί στρατιωτικές βάσεις. Κατά τη γνώμη από εκεί ξεκινάει το κακό. Επιτέθηκαν στην πρώην Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, φύγανε από το Αφγανιστάν όπου άφησαν στους Ταλιμπάν όσους για 20 χρόνια ζούσαν δημοκρατικά.

Σε εμάς δεν αναγνωρίζουν τον Εναέριό μας Χώρο, συμμετείχαν στο Γκριζάρισμα του Αιγαίου, στη δημιουργία του κράτους των Σκοπίων (δεν θα το ονομάσω όπως δεν του αρμόζει, καθώς η Μακεδονία δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων με βάση την ιστορία μας), στην Εισβολή στην Κύπρο και στην ολοένα και περισσότερο αποθράσυνση της Τουρκίας εις βάρος Ελλάδας και Κύπρου.

Φυσικά σχετικά με τα εθνικά μας θέματα, όλα έγιναν με τη συμβολή των «Δημοκρατικά» εκλεγμένων (όχι με Απλή Αναλογική, αλλά με εκλογικούς νόμους ενισχυμένης αναλογικής) «Ελληνικών» Κυβερνήσεων. Βάζω εντός εισαγωγικών το «Ελληνικών» Κυβερνήσεων, διότι Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι στενά δεμένες και όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 και μετά, πολεμούν σταθερά την Ορθοδοξία.

Σχετικά όμως με τις Η.Π.Α., βοηθούμενες από την Ε.Ε. θέλησαν να έχουν στον απόλυτο έλεγχό τους όλον τον πλανήτη. Θα φτάναμε στο σημείο όπου θα βρισκόταν απέναντι από την Ρωσία και όπως προέκυψε και από την Κίνα. Για τα Μ.Μ.Ε. που ελέγχονται από τη Δυτική Ελίτ, οι κακοί είναι οι άλλοι εκτός από το ΝΑΤΟ και τους δορυφόρους τους.

Είναι γνωστή η τακτική τους. Κάποτε οι κακοί ήταν οι Ιθαγενείς της Αμερικανική Ηπείρου, δηλαδή οι Ινδιάνοι και οι καλοί ήταν οι κατακτητές της, οι τυχοδιώκτες που δε σεβάστηκαν τίποτα.

Σήμερα οι κακοί είναι η Ρωσία, η Κίνα κλπ. Η δημοκρατία απουσιάζει και από αυτές τις χώρες. Γεωστρατηγικά όμως, δεν πήγαν οι χώρες αυτές να επεκταθούν στην Αμερικάνικη Ήπειρο κάνοντας στρατιωτικές βάσεις στο Μεξικό, στη Βραζιλία, στην Κούβα (ζήσαμε τι συνέβη όταν πήγαν και εγκατέστησαν πυραύλους οι Σοβιετικοί στην Κούβα).

Οι Η.Π.Α. είτε μέσω Οικονομικών Πολέμων (με τους γνωστούς Οικονομικούς Οίκους Αξιολόγησης των Κρατών), είτε ωμά, στρατιωτικά, θέλουν να επιβληθούν παντού.

Μέσω της Ουκρανίας θέλουν να επιβληθούν σε μία επίσης υπερδύναμη που ίσως την υποτίμησαν. Πρόκειται για μία σύγκρουση που πιθανόν ο πλανήτης να μην την έχει γνωρίσει ξανά. Η χρήση των πυρηνικών συζητείτε πολύ και από πολλούς. Όποιος αρχίσει να χάνει τον συμβατικό πόλεμο, ίσως χρησιμοποιήσει πυρηνικά.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του σε αυτήν την κατάσταση που είναι αναμενόμενη όταν οι άνθρωποι για θεό κάνουν την ύλη και τον εαυτό τους. Θεοποιούν τα πάθη τους, τα νομιμοποιούν και επιτρέπονται γάμοι ομοφυλόφιλων και δολοφονίες αγέννητων παιδιών μέσω εκτρώσεων.

Ο Φόβος Θεού έχει εκλείψει από τις ψυχές των περισσοτέρων. Κάποτε τελειώνει η Μακροθυμία του Θεού και σειρά έχει η Τιμωρία.

Α.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πολλοί άγιοί μας μετέτρεψαν την κατάθλιψη σε χαρά"

Πολλοί άγιοί μας μετέτρεψαν την κατάθλιψη σε χαρά με την αγάπη προς τον Χριστό. Παίρνανε δηλαδή την ψυχική δύναμη, που ήθελε να τη συντρίψει...